Διαγωνισμοί

Kερδίστε το πρωινό του μήνα με τα νέα δημητριακά FITNESS® Granola

21 Ιουνίου 2019
19932 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
fitness-contest-granola

Θέλετε ακόμα περισσότερη ενέργεια για να συνεχίσετε να κυνηγάτε τους στόχους σας από το πρωί; 

Τα FITNESS® Granola έρχονται σε δύο γευστικές προτάσεις με ανανεωμένη συνταγή, για ένα ακόμη πιο δυνατό ξεκίνημα της ημέρας μας:

 • FITNESS® Granola με Βρώμη και Μέλι &...
 • FITNESS® Granola με Βρώμη και λαχταριστή Σοκολάτα!

Οι δύο αυτές επιλογές αποτελούν μια ακαταμάχητη πρόταση για όλους όσους θέλουν να ξεκινούν τη μέρα τους με ακόμη πιο χορταστικό και θρεπτικό πρωινό, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν πηγή ασβεστίου, σιδήρου και λιγότερων λιπαρών συγκριτικά με άλλες τραγανές μπουκιές! Τα FITNESS® Granola με βρώμη ολικής άλεσης σας εξασφαλίζουν όλη την ενέργεια που χρειάζεστε για να προχωράτε μπροστά και να κατακτάτε καθημερινά τους στόχους σας, καθώς η ολική άλεση βοηθά στη σταδιακή αποδέσμευση  ενέργειας ώστε να διαρκεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα!

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και 7 από εσάς θα κερδίσουν από 4 συσκευασίες δημητριακών FITNESS® Granola, δύο από κάθε γεύση! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και... καλή σας επιτυχία!

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:

 1. Ειρήνη Βασαρμίδη
 2. Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης
 3. Αριστέα Αλεξίου
 4. Ναταλια Σεβτσικ
 5. Δήμητρα Μπιλιράκη​
 6. Errika Viki Sampani​ 
 7. Απόστολος Μοτσακος

Συγχαρητήρια! 


Όροι συμμετοχής:

 • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου 7 νικητές θα κερδίσουν από 4 πακέτα με μπάρες δημητριακών ολικής FITNESS® Granola (2 πακέτα της γεύσης Granola με Βρώμη και Μέλι και 2 πακέτα της γεύσης Granola με Βρώμη και Σοκολάτα). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό κατά το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 στις 14:00 έως την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019 στις 14:00.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να εισέλθουν στον ιστότοπο medNutrition.gr και συγκεκριμένα στον συγκεκριμένο διαγωνισμό όπου θα συμπληρώσουν την ανωτέρω ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και ακριβή τους στοιεία (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίου και τηλέφωνο) και να υποβάλουν τη συμμετοχή τους, αφού αποδεχτούν τους όρους του Διαγωνισμού.
 •  Τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα καταστρέφονται από τη βάση δεδομένων του medNutrition, το αργότερο εντός τριών (3) μηνών από την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού, εκτός εάν έχετε επιλέξει να λαμβάνετε διατροφική ενημέρωση από το medNutrition. Στην δεύτερη περίπτωση μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας, όποια στιγμή επιθυμείτε, είτε στέλνοντας email στο info@mednutrition.gr είτε κλικάροντας τον σύνδεσμο «Διαγραφή από τη λίστα» που θα βρείτε σε κάθε εβδομαδιαίο newsletter.
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα της www.random.org. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
 • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέσα σε διάστημα 20 ημερολογιακών ημερών για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
 • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή.
 • Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται ως εξής:
  -Για τους κατοίκους Αθηνών, παραλαβή τους από το γραφείο του medNutrition στο Παγκράτι, Χρεμωνίδου 19-21. Ο κάθε νικητής που παραλαμβάνει το δώρο του θα υπογράφει φόρμα αποδοχής του δώρου, όπου θα συμπεριλαμβάνει το όνομα και το επίθετό του. Οι φόρμες αυτές θα διαβιβαστούν στην εταιρεία-χορηγό του διαγωνισμού (CPW ΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΠΡΩΙΝΟΥ Α.Ε.) καθαρά και μόνο για επιβεβαίωση παραλαβής του δώρου, μέσω της διαφημιστικής εταιρείας MCCANN ERICKSON.
  -Για τους κατοίκους υπόλοιπης Ελλάδας, θα γίνεται αποστολή του δώρου κατά τόπους. Αντίγραφο του voucher αποστολής θα διαβιβάζεται στην εταιρεία-χορηγό του διαγωνισμού (CPW ΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΠΡΩΙΝΟΥ Α.Ε.) καθαρά και μόνο για επιβεβαίωση παραλαβής του δώρου, μέσω της διαφημιστικής εταιρείας MCCANN ERICKSON.
 • Μετά την απόδοση των Δώρων, οποιαδήποτε δεδομένα, προσωπικά ή μη των νικητών του διαγωνισμού, που διατηρεί η εταιρεία χορηγός CPW ΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΠΡΩΙΝΟΥ Α.Ε. και η διαφημιστική MCCANN ERICKSON θα καταστρέφονται, το αργότερο εντός έξι (6) μηνών από την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.
 • Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.