Διαγωνισμοί

Κερδίστε το on-the-go πρωινό σας για ένα μήνα με μπάρες δημητριακών ολικής άλεσης FITNESS®

11 Δεκεμβρίου 2018
19275 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
fitness bars

Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας περιορίζουν σημαντικά τον ελεύθερο χρόνο σας! Γιατί να παραλείπετε το πρωινό σας όταν υπάρχουν επιλογές που σας λύνουν τα χέρια για... on-the-go ενέργεια;

Οι μπάρες δημητριακών ολικής άλεσης FITNESS® είναι η πιο εύκολη και γευστική επιλογή για ένα on the go πρωινό, αλλά και για το δεκατιανό ή το απογευματινό σας σνακ! Υπάρχουν πολλές διαφορετικές γεύσεις που ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο! Επιπλέον, σας βοηθούν να συνεχίσετε πιο ...γλυκά και δυναμικά τη δίαιτα σας, αφού έχουν λιγότερο από 90 θερμίδες και παρασκευάζονται με δημητριακά ολικής άλεσης!

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και μπορεί να είστε ένας από τους πέντε (05) τυχερούς που θα κερδίσουν ποικιλία από μπάρες δημητριακών ολικής άλεσης FITNESS® και FITNESS® Delice, για να δοκιμάσετε διαφορετικές γεύσεις μέσα στο μήνα σας!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί και... καλή επιτυχία!

Οι νικητές του διαγωνισμού

  1. ΜΑΡΙΑ ΒΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
  2. Σοφία Κυριακίδου
  3. dimitra zacharaki 
  4. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΑΡΠΙΤΗ
  5. Ελένη Αναστοπουλου

Όροι συμμετοχής:

  • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου πέντε (05) νικητές θα κερδίσουν από πέντε (05) πακέτα με μπάρες δημητριακών ολικής FITNESS® και μπάρες δημητριακών FITNESS® Delice (ένα πακέτο από τις ακόλουθες γεύσεις: FITNESS® Chocolate, FITNESS® Cookis and Cream, FITNESS® Delice Milk Chocolate, FITNESS® Delice Hazelnut, FITNESS® Red & Berries) με δεκτές συμμετοχές έως την Πέμπτη 03 Ιανουαρίου στις 14.30.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία που αναγράφονται ως υποχρεωτικά στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό (πχ. ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail). Τα στοιχεία σας θα καταστρέφονται από τη βάση δεδομένων του medNutrition, το αργότερο εντός τριών (3) μηνών από την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού, εκτός εάν έχετε επιλέξει να λαμβάνετε διατροφική ενημέρωση από το medNutrition. Στην δεύτερη περίπτωση μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας, όποια στιγμή επιθυμείτε, είτε στέλνοντας email στο info@mednutrition.gr είτε κλικάροντας τον σύνδεσμο «Διαγραφή από τη λίστα» που θα βρείτε σε κάθε εβδομαδιαίο newsletter.
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα της www.random.org. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
  • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέσα σε διάστημα 20 ημερολογιακών ημερών για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
  • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή.
  • Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται ως εξής:
    -Για τους κατοίκους Αθηνών, παραλαβή τους από το γραφείο του medNutrition στο Παγκράτι, Χρεμωνίδου 19-21. Ο κάθε νικητής που παραλαμβάνει το δώρο του θα υπογράφει φόρμα αποδοχής του δώρου, όπου θα συμπεριλαμβάνει το όνομα και το επίθετό του. Οι φόρμες αυτές θα διαβιβαστούν στην εταιρεία-χορηγό του διαγωνισμού (CPW ΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΠΡΩΙΝΟΥ Α.Ε.) καθαρά και μόνο για επιβεβαίωση παραλαβής του δώρου. 
    -Για τους κατοίκους υπόλοιπης Ελλάδας, θα γίνεται αποστολή του δώρου κατά τόπους. Αντίγραφο του voucher αποστολής θα διαβιβάζεται στην εταιρεία-χορηγό του διαγωνισμού (CPW ΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΠΡΩΙΝΟΥ Α.Ε.) καθαρά και μόνο για επιβεβαίωση παραλαβής του δώρου. 
  • Μετά την απόδοση των Δώρων, οποιαδήποτε δεδομένα, προσωπικά ή μη των νικητών του διαγωνισμού, που διατηρεί η εταιρεία χορηγός CPW ΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΠΡΩΙΝΟΥ Α.Ε. θα καταστρέφονται, το αργότερο εντός έξι (6) μηνών από την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.
  • Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.