Διαγωνισμοί

Κερδίστε συμπληρώματα διατροφής Power Health και ενισχύστε την άμυνα του οργανισμού σας!

30 Νοεμβρίου 2016
17028 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
sympliromata diatrofis power health

Είτε σας αρέσει ο χειμώνας είτε όχι, το κρύο και η βροχή μπορεί να επηρεάσουν τόσο τη διάθεση όσο και τον οργανισμό σας! Μήπως είστε από αυτούς που έχουν το κρυολόγημα στο ...τσεπάκι; Σας έχουμε καλά νέα!

Η Power Health στηρίζει την άμυνα του οργανισμού σας, κάνοντας δώρο σε 3 τυχερούς ένα πακέτο-ασπίδα που περιλαμβάνει:

 • 1 Oliviotic: Ο ιδανικός σύμμαχος του ανοσοποιητικού σας φέτος το χειμώνα! Όλα τα οφέλη των φύλλων ελιάς συγκεντρωμένα σε ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής μαζί με βιταμίνη D3 και ψευδάργυρο!
 • 1 Vitamin C (1000mg): Η πιο γνωστή βιταμίνη που σας φροντίζει, και σας βοηθά να προλάβετε τα συμπτώματα του χειμώνα!

Και σε περίπτωση που οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές σας κάνουν να βαρυστομαχιάσετε, βασιστείτε στην δύναμη της Μαστίχας Χίου αφού οι ίδιοι τυχεροί θα λάβουν επιπλέον, δώρο:

 • 1 Μαστίχα Χίου: Η Ελληνική Μαστίχα Χίου, κρύβει μέσα της όλη τη δύναμη της φύσης και σας ανακουφίζει από στομαχικές διαταραχές όπως η καούρα, η παλινδρόμηση και η δυσπεψία.

Νικητές:

 1. ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΙΤΟΥΡΑ 
 2. Αναστασια Μαστορακη 
 3. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΠΗΣ


Όροι συμμετοχής:

 • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου τρεις (3) νικητές θα κερδίσουν από τρία (3) συμπληρώματα διατροφής της Powerhealth ο καθένας όπως περιγράφονται παραπάνω, με δεκτές συμμετοχές ως την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 14.30.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α' βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία που αναγράφονται ως υποχρεωτικά στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό (πχ. ονοματεπώνυμο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα της ιστοσελίδας random.org. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
 • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέσα σε διάστημα 20 ημερολογιακών ημερών για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
 • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του medNutrition.gr.
 • Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται ως εξής:
  Για τους κατοίκους Αθηνών, παραλαβή τους από το γραφείο του medNutrition στο Παγκράτι, Χρεμωνίδου 19-21.
  Για τους κατοίκους υπόλοιπης Ελλάδας, θα γίνεται αποστολή του δώρου κατά τόπους.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.
 • Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.