Διαγωνισμοί

Kερδίστε το δεκατιανό σας για ένα μήνα σε μπάρες δημητριακών ολικής άλεσης FITNESS®

19 Οκτωβρίου 2016
22419 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
tsanta fitness bars

Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας περιορίζουν σημαντικά τον ελεύθερο χρόνο σας. Γιατί να παραλείπετε γεύματα που δεν προλάβατε να προετοιμάσετε όταν υπάρχουν επιλογές που σας λύνουν τα χέρια;

Οι μπάρες δημητριακών ολικής άλεσης FITNESS® είναι η πιο εύκολη και γευστική επιλογή για το δεκατιανό ή το απογευματινό σας σνακ! Υπάρχουν πολλές διαφορετικές γεύσεις που ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο! Επιπλέον, σας βοηθούν να συνεχίσετε πιο ...γλυκά και δυναμικά τη δίαιτα σας, αφού έχουν λιγότερο απο 90 θερμίδες και παρασκευάζονται με δημητριακά ολικής άλεσης!

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και μπορεί να είστε εσείς ένας από τους 6 τυχερούς που θα κερδίσουν 5 πακέτα με μπάρες δημητριακών ολικής άλεσης FITNESS® σε γεύσεις σοκολάτα και σοκολάτα-φουντούκι, λύνοντας το θέμα των ενδιάμεσων γευμάτων για έναν ολόκληρο μήνα!

bares nestle fitness

Νικητές:

 1. ΕΥΦΗΜΙΑ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
 2. ΑΝΝΑ ΠΕΡΤΕΣΗ
 3. nikos alepopoulos
 4. EVANGELOS KASTAMOULAS
 5. PANAGIOTIS ZAFEIRIOU
 6. ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΠΑΤΣΗ

Όροι συμμετοχής:

 • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου έξι (6) νικητές θα κερδίσουν από πέντε (5) πακέτα με μπάρες δημητραικών ολικής άλεσης FITNESS® (σε γεύσεις μαύρης σοκολάτας και σοκολάτας-φουντουκιού), με δεκτές συμμετοχές ως τη Τετάρτη 02 Νοεμβρίου στις 14.30.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία που αναγράφονται ως υποχρεωτικά στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό (πχ. ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα της www.random.org. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
 • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέσα σε διάστημα 20 ημερολογιακών ημερών για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
 • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του medNutrition.gr.
 • Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται ως εξής:
  Για τους κατοίκους Αθηνών, παραλαβή τους από το γραφείο του medNutrition στο Παγκράτι, Χρεμωνίδου 19-21.
  Για τους κατοίκους υπόλοιπης Ελλάδας, θα γίνεται αποστολή του δώρου κατά τόπους.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.
 • Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.