Διαγωνισμοί

Κερδίστε συμπληρώματα διατροφής F|ECTIVE για να ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας και να ξεFορτωθείτε το βήχα

12 Οκτωβρίου 2016
20850 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
Κερδίστε συμπληρώματα διατροφής F|ECTIVE για να ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας και να ξεFορτωθείτε το βήχα

Αν όχι το φθινόπωρο, πότε άλλοτε είστε πιο ευάλωτοι στα κρυολόγηματα;

Η αυξομείωση της θερμοκρασίας μέσα στην ημέρα και η σταδιακή αλλαγή του καιρού τους φθινοπωρινούς μήνες βρίσκει το ανοσοποιητικό μας σύστημα απροετοίμαστο. Ακόμη περισσότερο για τους μικρούς μας φίλους που με την επιστροφή στα σχολεία γίνονται πιο ευάλωτοι στο κρυολόγημα. Η σειρά συμπληρωμάτων F|ECTIVE, συμμαχεί μαζί σας για να θωρακίσετε την υγεία σας, δίνοντας τη δυνατότητα σε 15 τυχερούς να κερδίσουν ένα πακέτο 3 δώρων που περιέχει:

 1. Βιταμίνη C + Acerola (30 ταμπλέτες). Ο συνδυασμός βιταμίνης C με Ψευδάργυρο καθώς και η συνεργιστική δράση της Acerola, που περιέχει μείγμα πολύτιμων βιταμινών, είναι η καλύτερη λύση για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος.
 2. Φυτικό σιρόπι για ενήλικες χωρίς ζάχαρη. Το μείγμα φυτικών εκχυλισμάτων που περιέχει είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση του βήχα.
 3. Φυτικό σιρόπι για παιδιά χωρίς ζάχαρη. Περιέχει μείγμα φυτικών εκχυλισμάτων που ρευστοποιεί τις βλεννώδεις εκκρίσεις και ανακουφίζει τον ξηρό και ερεθισμένο λαιμό.

Νικητές:

 1. Βασίλης Βουτσάς 
 2. Φροσω Ισσαρη 
 3. Βηθανία Βοσκοπούλου 
 4. Αλκμήνη Πιστικοπούλου 
 5. Πηνελοπη Πολυζωγοπουλου 
 6. Αγγελική Μπακογιάννη 
 7. ioanna alexopoulou 
 8. ανδρομάχη βέου 
 9. Aντωνία Καλαιτζή 
 10. Λήδα Παπαδοπούλου 
 11. Βασιλική Κολοβού 
 12. ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΥΔΑ 
 13. Ευαγγελία Τσικαλά 
 14. ζωη φωτουδη 
 15. Christos Stellas 

Όροι συμμετοχής:

 • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου (15) νικητές θα κερδίσουν ένα πακέτο συμπληρωμάτων F|ECTIVE για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος που περιέχει το καθένα τρία προϊόντα όπως αναγράφονται στην περιγραφή του διαγωνισμού. Δεκτές συμμετοχές έως την Τετάρτη 26/10/2016 και ώρα 14:30.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία που αναγράφονται ως υποχρεωτικά στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό (πχ. ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα της ιστοσελίδας random.org. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
 • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέσα σε διάστημα 20 ημερολογιακών ημερών για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
 • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του medNutrition.gr.
 • Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται ως εξής:
  Για τους κατοίκους Αθηνών, παραλαβή τους από το γραφείο του medNutrition στο Παγκράτι, Χρεμωνίδου 19-21.
  Για τους κατοίκους υπόλοιπης Ελλάδας, θα γίνεται αποστολή του δώρου κατά τόπους.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.