Διαγωνισμοί

Κερδίστε 3 συσκευασίες δημητριακών NESQUIK®

07 Σεπτεμβρίου 2016
20817 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Κερδίστε 3 συσκευασίες δημητριακών NESQUIK®

Τα παιδιά ξεκινούν τη νέα σχολική χρονιά εφοδιασμένοι πάντα με το θρεπτικότερο πρωινό που τους χαρίζουν τα δημητριακά ολικής αλέσης της Nestlé. Με τα δημητριακά NESQUIK® οι μικροί μας φίλοι, όχι μόνο παίρνουν ενέργεια αλλά απολαμβάνουν πραγματικά το πρωινό τους αποκτώντας μια υγιεινή διατροφική συνήθεια με πολλές πιθανότητες να τη διατηρήσουν και αργότερα στη ζωή τους!

Με 7 βιταμίνες, σίδηρο και ασβέστιο σε κάθε πεντανόστιμη κουταλιά, τα δημητριακά NESQUIK® δίνουν στα παιδιά όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για ένα δυνατό ξεκίνημα στην μέρα τους αλλά και για ατελείωτες ...ορθοπεταλιές! Ναι, καλά ακούσατε! Φέτος, τα δημητριακά NESQUIK® όπως και η υπόλοιπη οικογένεια των παιδικών δημητριακών ολικής άλεσης της Nestlé, χαρίζουν 100 ποδήλατα mountain με ταχύτητες μετά από κλήρωση βάσει του μοναδικού κωδικού που βρίσκεται στην συσκευασία τους.

Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, μπαίνετε σε κλήρωση για 3 συσκευασίες δημητριακών ολικής άλεσης NESQUIK® που θα κερδίσουν 6 τυχεροί.

Νικητές:

  1. Μιχάλης Αποστολόπουλος
  2. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ
  3. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ
  4. ελόνα δεσκάλη
  5. Λαμπρινή Γρηγοροπούλου
  6. ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΛΛΙΡΗ

Όροι συμμετοχής:

  • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου 6 νικητές θα κερδίσουν από 3 συσκευασίες Nesquik 375g ο καθένας, με δεκτές συμμετοχές ως την Παρασκευή 23/09/2016 στις 14.30.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία που αναγράφονται ως υποχρεωτικά στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό (πχ. ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα της www.random.org. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
  • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέσα σε διάστημα 20 ημερολογιακών ημερών για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
  • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του medNutrition.gr.
  • Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται ως εξής:
    Για τους κατοίκους Αθηνών, παραλαβή τους από το γραφείο του medNutrition στο Παγκράτι, Χρεμωνίδου 19-21.
    Για τους κατοίκους υπόλοιπης Ελλάδας, θα γίνεται αποστολή του δώρου κατά τόπους.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.