Διαγωνισμοί

Κερδίστε 5 αντίτυπα του παιδικού παραμυθιού «Το Διατροφονήσι» των medNutrition Wellness

04 Ιουλίου 2016
11991 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
Κερδίστε 5 αντίτυπα του παιδικού παραμυθιού «Το Διατροφονήσι» των medNutrition Wellness

Mία από τις μεγαλύτερες "σπαζοκεφαλιές" για κάθε γονέα είναι το πώς θα μάθει το παιδί του να τρώει υγιεινά. Αν και εσύ ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, διάβασέ του ή χάρισέ του «Το Διατροφονήσι». "Το Διατροφονήσι δημιουργήθηκε με στόχο να βοηθήσει τα παιδιά μικρής ηλικίας να αποκτήσουν βασικές γνώσεις διατροφής. Να μάθουν τα τρόφιμα και παράλληλα να ταξιδέψουν στο νησί της Μεσογειακής διατροφής. Να καταλάβουν ότι όλα τα τρόφιμα μπορούν να υπάρχουν στη διατροφή μας, αρκεί να υπάρχει ισορροπία και μέτρο", σημειώνει η συγγραφέας του παραμυθιού, Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc., Μαίρη Σελανικλή.

Μέσα από το παραμύθι, το παιδί θα μάθει ποια είναι τα τρόφιμα που πρέπει να καταναλώνουμε πιο συχνά και ποια πρέπει να τα έχουμε πιο αραιά στην διατροφή μας.
Παρέα με τον κύριο Κολοκυθάκη, την κυρία Ραπανάκη, την κυρία Πίτσα, τον κύριο Χοιρινάκη, την δήμαρχο κυρία Διατροφή και τους άλλους κατοίκους του Διατροφονησιού, το παιδί θα δει τη σωστή διατροφή μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα και με "άλλο μάτι".
Το παραμύθι "Το Διατροφονήσι" εκδόθηκε υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής.

Συγγραφέας: Μαίρη Σελανικλή , Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc. στην Κλινική Διατροφή

Εκδόσεις: medNutrition Publications

Σελίδες: 60

Νικητές: 

  1. Κρυστάλω Σταμάτη
  2. dimitrios demiroglou
  3. Γεωργία Μαρκάκη
  4. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΥ
  5. Δήμητρα Κωστοπούλου

 

Όροι συμμετοχής:

  • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου πέντε (5) νικητές θα κερδίσουν ένα αντίτυπο του βιβλίου "Το Διατροφονήσι" αξίας 12 ευρώ, με δεκτές συμμετοχές ως την Παρασκευή 15 Ιουλίου στις 14.30!
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α' βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία που αναγράφονται ως υποχρεωτικά στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό (πχ. ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα της www.random.org. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
  • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέσα σε διάστημα 20 ημερολογιακών ημερών για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
  • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του medNutrition.gr.
  • Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται ως εξής:
    Για τους κατοίκους Αθηνών, παραλαβή τους από το γραφείο του medNutrition στο Παγκράτι, Χρεμωνίδου 19-21.
    Για τους κατοίκους υπόλοιπης Ελλάδας, θα γίνεται αποστολή του δώρου κατά τόπους.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.