Διαγωνισμοί

Κερδίστε 5 αντίτυπα του βιβλίου «Διατροφή στο Διαβήτη - Μια «γλυκιά»... συνήθεια» των medNutrition Wellness

25 Απριλίου 2016
18852 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
Κερδίστε 5 αντίτυπα του βιβλίου «Διατροφή στο Διαβήτη - Μια «γλυκιά»... συνήθεια» των medNutrition Wellness
 • Πάσχεις από διαβήτη και εδώ και πολλά χρόνια διαβάζεις και ενημερώνεσαι για θέματα διατροφής;
 • Είσαι σίγουρος/η ότι όλοι αυτοί οι κανόνες που έχεις ενσωματώσει στη διατροφή σου είναι σωστοί;

Πριν βιαστείς να απαντήσεις ναι, διάβασε αυτό: "Όλα αυτά τα χρόνια βλέπω ότι τα άτομα με διαβήτη, όσα χρόνια και αν έχουν τη νόσο συνεχίζουν να έχουν κάποιες λανθασμένες αντιλήψεις για τη διατροφή τους, κατάλειπο των προηγούμένων χρόνων", σημειώνει ο Κλινικός Διαιτολόγος – Βιολόγος, MMedSci.SRD, κ. Χάρης Δημοσθενόπουλος.

Από αυτή τη διαπίστωση προέκυψε η ανάγκη της συγγραφής ενός απλού βιβλίου, που να παρουσιάζει όλα τα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα για τη διατροφή στο διαβήτη, εξασφαλίζοντας ποιικιλία στο πιάτο του ατόμου με διαβήτη, που να δίνει απαντήσεις στους υπάρχοντες μύθους και να ξεδιαλύνει τι επιτρέπεται και τι όχι να καταναλώνει το άτομο με διαβήτη.

Γνωρίζοντας τις επιδημικές διαστάσεις της παχυσαρκίας και του διαβήτη, όπως επίσης και τις επιβαρυντικές από κάθε άποψη επιπλοκές του διαβήτη, σκοπός του βιβλίου είναι "να περάσει το μήνυμα μιας νέας αρχής για όλους, με καλύτερη διατροφή, καλύτερα ρυθμισμένο σωματικό βάρος και περισσότερη άσκηση, ώστε να καταφέρουμε, όσο δύσκολο και αν φαίνεται αυτό, να «δαμάσουμε» το θηρίο της DIABESITY (diabetes+obesity=συνύπαρξη παχυσαρκίας και διαβήτη). Είναι σίγουρα ένα μικρό βιβλίο αλλά είναι ακόμα ένα μικρό κομμάτι του συνολικού παζλ της θεραπευτικής προσέγγισης και ενημέρωσης", επισημαίνει ο συγγραφέας!

Συγγραφέας: Χάρης Δημοσθενόπουλος, Κλινικός Διαιτολόγος & Βιολόγος, M.Med.Sci. S.R.D.

Εκδόσεις: medNutrition Publications

Σελίδες: 132

ISBN: 978-618-80657-4-1

 Νικητές Διαγωνισμού:

 1. ΝΙΚΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥΣΗΣ
 2. Θωμαη Πετρά
 3. ΑΛΕΞΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
 4. ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΟΣΑΚΗ
 5. ΜΙΧΑΗΛ ΜΠΑΚΡΑΤΣΗΣ

 

Όροι συμμετοχής:

 • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου πέντε (5) νικητές θα κερδίσουν ένα αντίτυπο του βιβλίου "Διατροφή στο Διαβήτη - Μια «γλυκιά»... συνήθεια" αξίας 10 ευρώ, με δεκτές συμμετοχές ως την Δευτέρα 09 Μαΐου στις 14.30!
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α' βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία που αναγράφονται ως υποχρεωτικά στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό (πχ. ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
 • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέσα σε διάστημα 20 ημερολογιακών ημερών για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
 • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του medNutrition.gr.
 • Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται ως εξής:
  Για τους κατοίκους Αθηνών, παραλαβή τους από το γραφείο του medNutrition στο Παγκράτι, Χρεμωνίδου 19-21.
  Για τους κατοίκους υπόλοιπης Ελλάδας, θα γίνεται αποστολή του δώρου κατά τόπους.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.