Νέα - Ειδήσεις

Για 1η χρονιά στην Ελλάδα διοργανώνονται τα Vegan Awards

06 Σεπτεμβρίου 2020
3069 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
vegan-awards-2020

Vegan Awards αναδεικνύουν και επιβραβεύουν την επιχειρηματική δραστηριότητα που αφορά vegan-sustainable-cruelty-free προϊόντα και υπηρεσίες συμβάλλοντας έτσι και στην επανεκκίνηση της οικονομικής δραστηριότητας σε μια τόσο σημαντική και αναγκαία αγορά.

Το σημαντικότερο είναι ότι θα καλλιεργήσει στους επαγγελματίες του χώρου το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης απέναντι στα συναισθανόμενα όντα και το περιβάλλον, δίνοντας όμως ταυτόχρονα μία δυναμική στην μέχρι τώρα αγορά, που θα συμβάλει στην έρευνα και την ανάπτυξη vegan προϊόντων ώστε στο μέλλον να υπάρχουν περισσότερες επιλογές για τους καταναλωτές, προσδίδοντας φυσικά και ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους επαγγελματίες που ενστερνίζονται αυτή τη στάση.

Παράλληλα, τα επιχειρηματικά βραβεία που θα παραλάβουν οι νικητές θα αποτελούν βραβεία αναγνώρισης και περηφάνιας για την σημαντική τους προσπάθεια. Η ανάδειξη και η διάδοση του θεσμού αυτού στους επαγγελματίες του χώρου θα βοηθήσει στην περαιτέρω προώθηση της vegan φιλοσοφίας με στόχο την αναβάθμιση του κλάδου και τη δυναμική ανάπτυξή του σε κάθε τομέα, προάγοντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης σε ένα ασφαλέστερο και πιο καθαρό οικοσύστημα, την ειρηνική συμβίωση μεταξύ ανθρώπων και ζώων και την μείωση κατά το μέγιστο των απορριμμάτων και των βλαβερών συστατικών για την υγεία μας.

Τα βραβεία διοργανώνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την εταιρεία επιχειρηματικής επικοινωνίας Boussias Communications, που επί σειρά ετών έχει δημιουργήσει και καθιερώσει επιτυχημένους θεσμούς βραβείων. Στόχος μας είναι τη δεδομένη στιγμή να διατηρήσουμε σθεναρή την επικοινωνία, να αναδείξουμε το κλάδο των Vegan έτσι ώστε να ενώσουμε τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις προβάλλοντας και ενισχύοντας την καινοτομία και την εξυπηρέτηση των πελατών στη νέα πραγματικότητα.

Υποψηφιότητες μπορούν να καταθέσουν όλες οι εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται στον αντίστοιχο χώρο και διαθέτουν τρόφιμα, καλλυντικά, είδη υγιεινής, συμπληρώματα διατροφής, απορρυπαντικά, ρούχα και αξεσουάρ από τον ευρύτερο χώρο της μόδας, (όλα με πιστοποίηση), όπως επίσης και υπηρεσίες που άπτονται στην φιλοσοφία του βιγκανισμού.

Η Δέσποινα Μαρσέλου, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής επισημαίνει «στηρίζοντας τον θεσμό υποστηρίζουμε την επαγγελματική και επιχειρηματική δράση στην αναπτυσσόμενη αγορά vegan προϊόντων. Το γεγονός ότι την παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια να αναδύεται, παρ’ όλο που ζούμε σε συνθήκες οικονομικής κρίσης και πανδημίας, αποδεικνύει για άλλη μια φορά κάτι πολύ σημαντικό: την ανάγκη των ανθρώπων να μπορούν να επιλέξουν μια πιο βιώσιμη συνθήκη για τη ζωή τους και το περιβάλλον».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις σχετικές πληροφορίες στο https://www.veganawards.gr/ και να υποβάλουν τις υποψηφιότητες τους έως την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020.