Νέα - Ειδήσεις

Το προϊόν Μeritene® Δύναμη & Τόνωση στην Ελλάδα

09 Μαΐου 2017
17982 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
to proion Μeritene sthn Ellada apo thn Nestle

Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ- ΛΙΛΛΥ, με πολυετή εμπειρία και ηγετική θέση στον τομέα της υγείας στην Ελλάδα, έχει τη χαρά να ανακοινώσει την εισαγωγή του προϊόντος Meritene® Δύναμη & Τόνωση στην ελληνική αγορά.

Το Meritene® Δύναμη & Τόνωση είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που έχει αναπτυχθεί από την Nestlé Health Science. Είναι πλούσιο σε υψηλής ποιότητας πρωτεῒνες, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Το προϊόν έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις διατροφικές ανάγκες ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας που θέλουν να διατηρήσουν την ενέργεια και τη δύναμή τους. Το Meritene® Δύναμη & Τόνωση περιέχει 19 βιταμίνες και μέταλλα, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών B2, B6 και B12, για να μειώσει το αίσθημα της κόπωσης. Σε αντίθεση με άλλα συμπληρώματα διατροφής, το Meritene® Δύναμη & Τόνωση περιέχει υψηλής ποιότητας πρωτεῒνες (γάλακτος), οι οποίες συνεισφέρουν στη διατήρηση της μυϊκής μάζας που μειώνεται 1-2% ανά έτος στους ανθρώπους άνω των 50 ετών. Επιπλέον, περιέχει Βιταμίνη D, κάλιο, μαγνήσιο και ασβέστιο, που βοηθούν στην ομαλή λειτουργία των μυών ενώ ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο ενισχύουν την ομαλή σύνθεση των πρωτεϊνών. Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη ούτε έχει προσθήκη ζάχαρης πέρα από τα φυσικά σάκχαρα του ίδιου του γάλακτος. Διατίθεται σε τρεις γεύσεις: σοκολάτα, βανίλια και καφέ.

Το Μeritene® Δύναμη & Τόνωση απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες άνω των 50 ετών, οι οποίοι:

  • Δεν λαμβάνουν αρκετή πρωτεῒνη, έτσι ώστε να διατηρήσουν τη μυϊκή τους μάζα
  • Έχουν διαρκώς αίσθημα κόπωσης
  • Θέλουν να παραμείνουν υγιείς και ενεργητικοί και να ζουν έναν δραστήριο τρόπο ζωής

Βασικός στόχος της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ είναι να παρέχει προϊόντα που απαντούν σε εξειδικευμένες ανάγκες. Σε αυτό το πλαίσιο, εντοπίστηκε η ανάγκη για ένα προϊόν με ιδιαίτερη διατροφική αξία για τη γενιά των ανθρώπων άνω των 50 ετών, που επιθυμεί να συνεχίσει να απολαμβάνει έναν ενεργό τρόπο ζωής. Με το Meritene® Δύναμη & Τόνωση και την επιστημονική τεχνογνωσία της Nestlé Health Science προσφέρουμε στους Έλληνες μια διατροφική συνήθεια για περισσότερη δύναμη και τόνωση που θα υποστηρίξει το μυϊκό τους σύστημα και τον οργανισμό τους εν γένει. Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ κατέχει διακεκριμένη θέση στην ελληνική φαρμακευτική αγορά ώστε να επιτύχει την άρτια διάθεση του προϊόντος Μeritene® Δύναμη & Τόνωση της Nestlé Health Science.

Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.meritene.com