Νέα - Ειδήσεις

Χρυσό βραβείο για τη MISKO στα Αιωνόβια Brands, Τα Αγαπημένα όλων μας

19 Απριλίου 2016
6807 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
misko brand awards

Με το Χρυσό Βραβείο τιμήθηκε η MISKO, η ιστορική μάρκα ζυμαρικών, στα Αιωνόβια Brands, Τα Αγαπημένα όλων μας , για τα σχεδόν 90 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά.

Η βράβευση της MISKO πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Απριλίου στο πλαίσιο του τριήμερου συμποσίου προς τιμή των Αιωνόβιων Brands, με 100-70-50-30 χρόνια ζωής, που διήρκεσε μέχρι την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 και διοργανώθηκε από το οικονομικό περιοδικό «The Business Review» και τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΕΣΤΙΑ ΤΩΝ MANAGERS» υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ, του ΣΕΒΤ και του ΣΕΛΠΕ.

«Σχεδόν έναν αιώνα, η MISKO πρωταγωνιστεί στο κέντρο του οικογενειακού τραπεζιού. Όλοι μας όταν σκεφτόμαστε ζυμαρικά, σκεφτόμαστε τη MISKO. Στο άκουσμα και μόνo... γλυκές αναμνήσεις, μυρωδιές, γεύσεις παίρνουν αμέσως ζωή! Αυτό συμβαίνει γιατί η MISKO έχει κατορθώσει να αιχμαλωτίσει το μυαλό και τις καρδιές όλων των Ελλήνων. Σχεδόν 90 χρόνια μετά, η MISKO παραμένει συνώνυμη της παράδοσης και της θρεπτικής απόλαυσης που περνά από γενιά σε γενιά, συνδυάζοντας ταυτόχρονα την καινοτομία και το σεβασμό προς τον καταναλωτή.» δήλωσε ο κ. Mιχάλης Μάνθος, Marketing Manager της MISKO.

Κατά τη διάρκεια του τριήμερου, οι επισκέπτες του συμποσίου είχαν τη δυνατότητα να έρθουν ακόμη πιο κοντά με την αγαπημένη τους μάρκα ζυμαρικών, να θυμηθούν την διαχρονικότητά της μέσα από ιστορικές φωτογραφίες και αφίσες, να διασκεδάσουν παρακολουθώντας επιτυχημένες διαφημιστικές ταινίες από το παρελθόν της MISKO αλλά και να πάρουν μαζί τους, φεύγοντας, ένα συλλεκτικό τετράδιο της MISKO με γευστικές, λατρεμένες συνταγές.