Νέα - Ειδήσεις

The GranEscape – Μία μεγάλη Digital ενέργεια από τα GranCereale

25 Ιανουαρίου 2016
8814 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Nikoleta Ralli GranCereale

Τα GranCereale μας "ταξιδεύουν" με μία εντυπωσιακή και πρωτότυπη digital ενέργεια, το GranEscape. Η Νικολέτα Ράλλη ξεκινάει ένα μαγευτικό ταξίδι, μία πραγματική απόδραση από την πόλη, και μας καλεί να ανακαλύψουμε μέσα σε 5 ημέρες όλες τις ομορφιές της ορεινής Κορινθίας.

Μεταφέρει καθημερινά μέσα από το site http://www.grancereale.gr/thegranescape/ τις εικόνες και σκέψεις της, ενώ ζει την απόλυτη εμπειρία της ζωής στην φύση. Πιστός σύμμαχος σε αυτή της την προσπάθεια, τα GranCereale! HΠλούσια και φυσική γεύση που μας συνοδεύει από το πρωί και για όλη την ημέρα, κάνει κάθε στιγμή αυτής της περιπέτειας απλά... απολαυστική!

Οι χρήστες μπορούν να δουν μαγευτικά τοπία και περιοχές μοναδικής ομορφιάς της Ορεινής Κορινθίας μέσα από τα video στο site αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο λογαριασμό Instagram,www.instagram.com/thegranescape. Παράλληλα, ένας Μεγάλος Διαγωνισμός μέσα από το site μοιράζει 5 τριήμερα ταξίδια στην Ορεινή Κορινθία για 2 άτομα, αλλά και 35 κιβώτια μπισκότα και μπάρες δημητριακών GranCereale!

Ακολουθούμε τη Νικολέτα Ράλλη σε κάθε στιγμή αυτής της αποστολής και ετοιμαζόμαστε κι εμείς για τη δική μας απόδραση. Πάντα με τη δύναμη της φύσης και μοναδικό πιστό σύμμαχο, ταGranCereale!