Διαγωνισμοί

Όλη η γεύση και η ενέργεια που χρειάζεσαι με Δημητριακά και Μπάρες Δημητριακών Ολικής Άλεσης FITNESS®

10 Ιουνίου 2020
8616 Προβολές
3 λεπτά να διαβαστεί
fitness bars

Τι είναι αυτό που κάνει τα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® να ξεχωρίζουν; Η απάντηση είναι απλή: ο συνδυασμός των συστατικών τους...!

Με πρώτη ύλη το σιτάρι και τη βρώμη ολικής άλεσης αποτελούν πηγή Φυτικών Ινών και Βιταμινών του συμπλέγματος Β και βοηθούν στην απελευθέρωση ενέργειας από την τροφή. Έτσι αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή πρωινού στο σπίτι αλλά και μία υγιεινή επιλογή σνακ για όσους έχουν απαιτητικό πρόγραμμα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας! Και με την τεράστια ποικιλία των διαθέσιμων γεύσεων, σίγουρα θα κερδίσουν την προτίμησή σας.

Μαύρη Σοκολάτα

Οι απλές αγαπημένες νιφάδες σιταριού και βρώμης ολικής άλεσης FITNESS® αναμειγνύονται με νιφάδες βουτηγμένες σε πλούσια λαχταριστή μαύρη σοκολάτα και δίνουν όλη τη γεύση και την ενέργεια που χρειάζεσαι για το ξεκίνημα της ημέρας σου.

Granola με βρώμη και μέλι

Οι τραγανές μπουκίτσες από βρώμη ολικής άλεσης FITNESS® και μέλι υπόσχονται τη γευστική σου ικανοποίηση σε κάθε μπολ.

Φράουλα και Cranberries

Ο μοναδικός συνδυασμός των φρούτων και των δημητριακών ολικής άλεσης FITNESS® πάνω σε πλούσια βάση με γεύση γιαουρτιού, κάνει το αποτέλεσμα θεϊκό.

Σοκολάτα και Μπανάνα

Οι αγαπημένες νιφάδες δημητριακών ολικής άλεσης FITNESS® συνδυάζονται με κομματάκια αληθινής σοκολάτας και μπανάνας και το αποτέλεσμα είναι λαχταριστό.

Γίνε κι εσύ ένας από τους (10) δέκα τυχερούς που θα κερδίσουν (2) δύο πακέτα δημητριακών πρωινού FITNESS Dark Chocolate, (1) ένα πακέτο δημητριακών πρωινού FITNESS GRANOLA Βρώμη & Μέλι, (1) ένα πακέτο με μπάρες δημητριακών FITNESS Red Berries και (1) ένα πακέτο μπάρες δημητριακών FITNESS Σοκολάτα- Μπανάνα. Συμπλήρωσε τώρα τα στοιχεία σου στην ακόλουθη φόρμα και... Καλή επιτυχία!

Η κλήρωση έχει ολοκληρωθεί και οι 10 τυχεροί είναι:

1. Μαρία Καμπιτάκη 
2. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ 
3. ΕΛΕΝΗ ΜΕΞΙΑ 
4. ΜΥΡΤΩ ΜΠΙΜΠΟΥ 
5. Πιστιόλη Ευαγγελία 
6. ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ 
7. Ελένη Γκοντού 
8. ​Κ​ώστα​ς​ ​Μ​πιλιλ​ής​ 
9. ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΟΥΔΡΟΜΝΙΑΝΟΣ 
10. ΚΑΤΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή! 

Όροι συμμετοχής:

  • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου (10) δέκα νικητές θα κερδίσουν από (5) πέντε συσκευασίες με δημητριακά και μπάρες δημητριακών ολικής άλεσης FITNESS® (2 πακέτα δημητριακών πρωινού FITNESS Dark Chocolate, 1 πακέτο δημητριακών πρωινού FITNESS GRANOLA Βρώμη & Μέλι, 1 πακέτο με μπάρες δημητριακών FITNESS Red Berries και 1 πακέτο μπάρες δημητριακών FITNESS Σοκολάτα- Μπανάνα). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό κατά το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη 10 Ιουνίου στις 11:00 π.μ. έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου στις 12:00 π.μ.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να εισέλθουν στον ιστότοπο medNutrition.gr και συγκεκριμένα στον συγκεκριμένο διαγωνισμό όπου θα συμπληρώσουν την ανωτέρω ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και ακριβή τους στοιεία (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίου και τηλέφωνο) και να υποβάλουν τη συμμετοχή τους, αφού αποδεχτούν τους όρους του Διαγωνισμού.
  • Τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα καταστρέφονται από τη βάση δεδομένων του medNutrition, το αργότερο εντός τριών (3) μηνών από την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού, εκτός εάν έχετε επιλέξει να λαμβάνετε διατροφική ενημέρωση από το medNutrition. Στην δεύτερη περίπτωση μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας, όποια στιγμή επιθυμείτε, είτε στέλνοντας email στο info@mednutrition.gr είτε κλικάροντας τον σύνδεσμο «Διαγραφή από τη λίστα» που θα βρείτε σε κάθε εβδομαδιαίο newsletter.
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα της www.random.org. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
  • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέσα σε διάστημα 20 ημερολογιακών ημερών για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
  • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή.
  • Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται ως εξής:
    -Για τους κατοίκους Αθηνών, παραλαβή τους από το γραφείο του medNutrition στο Παγκράτι, Χρεμωνίδου 19-21. Ο κάθε νικητής που παραλαμβάνει το δώρο του θα υπογράφει φόρμα αποδοχής του δώρου, όπου θα συμπεριλαμβάνει το όνομα, το επίθετό του και τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου του. Οι φόρμες αυτές θα διαβιβαστούν στην εταιρεία-χορηγό του διαγωνισμού (CPW ΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΠΡΩΙΝΟΥ Α.Ε.) καθαρά και μόνο για επιβεβαίωση παραλαβής του δώρου, μέσω της διαφημιστικής εταιρείας MCCANN ERICKSON.
    -Για τους κατοίκους υπόλοιπης Ελλάδας, θα γίνεται αποστολή του δώρου κατά τόπους. Αντίγραφο του voucher αποστολής θα διαβιβάζεται στην εταιρεία-χορηγό του διαγωνισμού (CPW ΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΠΡΩΙΝΟΥ Α.Ε.) καθαρά και μόνο για επιβεβαίωση παραλαβής του δώρου, μέσω της διαφημιστικής εταιρείας MCCANN ERICKSON.
  • Μετά την απόδοση των Δώρων, οποιαδήποτε δεδομένα, προσωπικά ή μη των νικητών του διαγωνισμού, που διατηρεί η εταιρεία χορηγός CPW ΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΠΡΩΙΝΟΥ Α.Ε. και η διαφημιστική MCCANN ERICKSON θα καταστρέφονται, το αργότερο εντός έξι (6) μηνών από την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.
  • Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.