Διαγωνισμοί

Κέρδισε το fitness Tracker που προσφέρει το FINA!

23 Μαρτίου 2018
14943 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
kerdiste ena fitness tracker apo thn fina

Εξαιρετικά σημαντικό ρόλο σε μία προσπάθεια μείωσης βάρους παίζει και η φυσική σας δραστηριότητα!

Για το λόγο αυτό, το κίτρινο τυρί Fina με μόνο 10% λιπαρά, στηρίζει την προσπάθεια μείωσης του βάρους, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να συνδυάσετε τα δύο αυτά στοιχεία. Μπείτε στην κλήρωση και ένας τυχερός από εσάς θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει το ρολόι iHealth fitness tracker... για να καταγράφει τη φυσική του δραστηριότητα, είτε πρόκειται για περπάτημα, είτε για κολύμπι, αλλά και τις ώρες ύπνου.

Το κίτρινο τυρί Fina με μόνο 10% λιπαρά συνολικά, πέρα από μία γευστική επιλογή αποτελεί και μία επιλογή με χαμηλότερα κορεσμένα λιπαρά για τα γεύματά σας. Παράλληλα, αξιοποιήστε το fitness tracker για να καταγράφετε τη φυσική σας δραστηριότητα και μαζί με τις κατάλληλες -για τον καθένα- μαγειρικές παρασκευές και κάντε ένα βήμα προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής!

Πώς θα μπείτε στην κλήρωση;

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί. 

Καλή σας επιτυχία!

Ο νικητής του διαγωνισμού είναι:

ΚΡΑΤΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ


Όροι συμμετοχής:

  • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου ένας (1) νικητής θα κερδίσει 1 iHealth Wave fitness tracker (μοντέλο Wave AM4), με δεκτές συμμετοχές έως την Τρίτη 10/04/2018 και ώρα 14:30.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία που αναγράφονται ως υποχρεωτικά στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό (πχ. ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα της ιστοσελίδας random.org. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
  • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέσα σε διάστημα 20 ημερολογιακών ημερών για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
  • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του medNutrition.gr.
  • Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται ως εξής:
    Για τους κατοίκους Αθηνών, παραλαβή τους από το γραφείο του medNutrition στο Παγκράτι, Χρεμωνίδου 19-21.
    Για τους κατοίκους υπόλοιπης Ελλάδας, θα γίνεται αποστολή του δώρου κατά τόπους.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.