Διαγωνισμοί

Κερδίστε 10 συσκευασίες ζυμαρικών Barilla Ολικής Αλέσεως

01 Δεκεμβρίου 2016
30396 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
syskevasies zymarikon barilla olikis aleseos

Η Barilla, με τα ζυμαρικά Ολικής Άλεσεως, φέρνει στο τραπέζι σας όλη τη γεύση της ευεξίας! Σε αυτό το διαγωνισμό το medNutrition σας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσετε 10 συσκευασίες των αγαπημένων σας ζυμαρικών.

Τα ζυμαρικά Barilla με το ασύγκριτο χρυσαφί χρώμα, αποτελούν φυσική πηγή ινών και παρασκευάζονται με σιτάρι ολικής άλεσεως που λαμβάνεται μέσω μίας αποκλειστικής μεθόδου επεξεργασίας του σπόρου στους Μύλους της Barilla, για να προσφέρουν μοναδική γεύση και ζυμαρικά πάντοτε al dente.

Με μία μερίδα ζυμαρικών Barilla Ολικής Αλέσεως, καλύπτετε το 20% των ημερήσιων αναγκών σας σε φυτικές ίνες!

Η διατροφική μας συμβουλή για να θυμάστε είναι ότι, τα ζυμαρικά στην κατάλληλη ποσότητα και με το κατάλληλο συνοδευτικό, μπορούν να προσφέρουν ένα πλήρες θρεπτικά πιάτο που σας δίνει ενέργεια! Γι'αυτό άλλωστε τοποθετείται σαν τρόφιμο στην βάση της Μεσογειακής Πυραμίδας Διατροφής μαζί με άλλα αμυλούχα τρόφιμα όπως το ψωμί. Οι διεθνείς συστάσεις επίσης, προτείνουν, τα μισά τουλάχιστον από τα αμυλούχα τρόφιμα που καταναλώνουμε μέσα στην ημέρα να είναι Ολικής Άλεσης!

Νικητές:

 1. Αναστασία Κλειτσογιάννη 
 2. Λυδία Κωστικίδου
 3. Kostas Kaunis 
 4. ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ 
 5. ποπη τσαουσακη 

Όροι συμμετοχής:

 • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου πέντε (5) νικητές θα κερδίσουν από δέκα (10) πακέτα ζυμαρικών Barilla Ολικής Αλέσεως ο καθένας, με δεκτές συμμετοχές ως την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 14.30.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α' βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία που αναγράφονται ως υποχρεωτικά στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό (πχ. ονοματεπώνυμο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα της ιστοσελίδας random.org. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
 • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέσα σε διάστημα 20 ημερολογιακών ημερών για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
 • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του medNutrition.gr.
 • Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται ως εξής:
  Για τους κατοίκους Αθηνών, παραλαβή τους από το γραφείο του medNutrition στο Παγκράτι, Χρεμωνίδου 19-21.
  Για τους κατοίκους υπόλοιπης Ελλάδας, θα γίνεται αποστολή του δώρου κατά τόπους.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.
 • Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.