Διαγωνισμοί

Το Fina σας χαρίζει έλεγχο και ακρίβεια στη μαγειρική, με έναν ζυγό κουζίνας UTENSILS

14 Ιουνίου 2016
14904 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
zygos utensils gia thn kouzina diagwnismos fina

Αν σας απασχολεί το βάρος σας, τα προϊόντα χαμηλών λιπαρών αλλά και ο έλεγχος της μερίδας σας αποτελούν κάποιους από τους βασικούς τρόπους για να περιορίσετε τις θερμίδες που προσλαμβάνετε. Γι'αυτό λοιπόν, το Fina, το κίτρινο τυρί με μόνο 10% λιπαρά, στηρίζει την προσπάθεια απώλειας βάρους σας δίνοντας την δυνατότητα σε έναν τυχερό να κερδίσει τον ζυγό κουζίνας UTENSILS ώστε να μπορεί να ελέγξει την ποσότητα του φαγητού που καταναλώνει.

Το κίτρινο τυρί, είναι μια γευστική απόλαυση που σας παρέχει συνήθως περισσότερο ασβέστιο από τα λευκά τυριά και που μπορεί να ενταχθεί σε ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο αρκεί να μην "κοστίζει" πολλά σε λιπαρά και θερμίδες. Γι'αυτό και το Fina, με μόνο 10% λιπαρά, και πλούσιο σε ασβέστιο είναι η επιλογή που σε στηρίζει. Για περισσότερες ιδέες γευμάτων με τυρί Fina, πατήστε εδώ. Επειδή η κουζίνα είναι ένας συνεχής χώρος δημιουργίας, χρησιμοποιήστε τον ζυγό UTENSILS σε δικές σας μαγειρικές παρασκευές για να έχετε ακρίβεια και έλεγχο στη μερίδα σας.

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό, αρκεί να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και να απαντήσετε στην ερώτηση που ακολουθεί.

Καλή επιτυχία!

Νικήτρια:

ΜΑΚΡΗ ΟΛΥΜΠΙΑ


Όροι συμμετοχής:

  • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου (1) νικητής θα κερδίσει 1 γυάλινο ζυγό κουζίνας UTENSILS (μοντέλο 1102GNDR), με δεκτές συμμετοχές έως την Παρασκευή 01/07/2016 και ώρα 14:30.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία που αναγράφονται ως υποχρεωτικά στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό (πχ. ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα της ιστοσελίδας random.org. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
  • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέσα σε διάστημα 20 ημερολογιακών ημερών για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
  • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του medNutrition.gr.
  • Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται ως εξής:
    Για τους κατοίκους Αθηνών, παραλαβή τους από το γραφείο του medNutrition στο Παγκράτι, Χρεμωνίδου 19-21.
    Για τους κατοίκους υπόλοιπης Ελλάδας, θα γίνεται αποστολή του δώρου κατά τόπους.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.