Διαγωνισμοί

Κερδίστε 5 αντίτυπα του βιβλίου «Περιμένοντας τον πελαργό - Διατροφή στην εγκυμοσύνη» των medNutrition Wellness

14 Ιουνίου 2016
12945 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
Κερδίστε 5 αντίτυπα του βιβλίου «Περιμένοντας τον πελαργό - Διατροφή στην εγκυμοσύνη» των medNutrition Wellness

Mόλις έμαθες ότι είσαι έγκυος και δεν ξέρεις τι πρέπει να τρως και τι να αποφεύγεις; Το διαδίκτυο είναι σίγουρα το πρώτο καταφύγιό σου προς αναζήτηση όλων των απαντήσεων, όμως ο τεράστιος όγκος πληροφοριών που θα βρεις εκεί και το γεγονός ότι πολλές από αυτές προέρχνται από μη αξιόπιστες πηγές, μάλλον θα σου προκαλέσει σύγχυση...
Επειδή σε αυτήν την τόσο σημαντική περίοδο της ζωής σου, η διατρoφή σου είναι πάρα πολύ κρίσιμη, τόσο για τη δική σου υγεία, όσο και για την υγεία του εμβρύου, το medNutrition συγκέντρωσε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη διατροφή στην εγκυμοσύνη, σε ένα μικρό και εύχρηστο βιβλίο που μπορείς να έχεις πάντα μαζί σου!
Μην ξεχνάς ότι οι διατροφικές σου συνήθειες πριν τη σύλληψη, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, και μετά τον τοκετό, επηρεάζουν άμεσα την ανάπτυξη και την υγεία του παιδιού σου.

Στο βιβλίο θα βρεις:

 • πληροφορίες για τη σωστή διατροφή του ζευγαριού πριν τη σύλληψη
 • πόσα κιλά πρέπει να πάρεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου (ανάλογα με το βάρος που είχες πριν μείνει έγκυος)
 • οδηγίες για να χάσεις εύκολα τα κιλά της εγκυμοσύνης μετά τον τοκετό
 • πληροφορίες για όλα τα θρεπτικά συστατικά που πρέπει να λαμβάνεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη
 • χρήσιμες συμβουλές για να μπορείς να αντιμετωπίσεις εύκολα τα συνηθέστερα προβλήματα της εγκυμοσύνης.

Συγγραφέας: Κατερίνα Βάμβουκα, Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc. & Αβραάμ Κάζης , Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.

Εκδόσεις: medNutrition Publications

Σελίδες: 100

 1. Μαρία Βαρούτη
 2. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΗΣ
 3. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΠΗΛΙΩΤΗ
 4. ΑΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΟΥ
 5. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΤΑΝΗ

 

Όροι συμμετοχής:

 • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου πέντε (5) νικητές θα κερδίσουν ένα αντίτυπο του βιβλίου "Περιμένοντας τον πελαργό - Διατροφή στην εγκυμοσύνη" αξίας 10 ευρώ, με δεκτές συμμετοχές ως την Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 14.30!
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α' βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία που αναγράφονται ως υποχρεωτικά στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό (πχ. ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
 • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέσα σε διάστημα 20 ημερολογιακών ημερών για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
 • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του medNutrition.gr.
 • Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται ως εξής:
  Για τους κατοίκους Αθηνών, παραλαβή τους από το γραφείο του medNutrition στο Παγκράτι, Χρεμωνίδου 19-21.
  Για τους κατοίκους υπόλοιπης Ελλάδας, θα γίνεται αποστολή του δώρου κατά τόπους.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.