Νέα - Ειδήσεις

Δύο νέα προϊόντα της Power Health προκαλούν τη ζυγαριά

20 Απριλίου 2016
34557 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Δύο νέα προϊόντα της Power Health προκαλούν τη ζυγαριά

CitruSlim

Ώρα να μετρηθούμε!

Είναι εκεί και σας προκαλεί; Ανεβείτε με θάρρος και αυτοπεποίθηση. Ήρθε η ώρα να μετρηθείτε. Σύμμαχός σας στην αναμέτρησή σας με τη ζυγαριά, το CITRUSLIM, το πρωτοποριακό συμπλήρωμα διατροφής της Power Health.
Ο νέος, φυσικός λιποδιαλύτης με έξυπνο μηχανισμό δράσης που δεκαπλασιάζει την καύση του λίπους. Το CITRUSLIM περιέχει το Sinetrol® Xpur, έναν κλινικά αποδεδειγμένο συνδυασμό τριών εσπεριδοειδών και γκουαρανά, του οποίου η δράση ενισχύεται με επιπλέον ενεργά φυσικά συστατικά και συμβάλλει αποτελεσματικά στη μείωση του βάρους, αλλά και στη μείωση του επίμονου λίπους, την περιφέρεια της μέσης και των γοφών. Σε συνδυασμό με τον ''Προσωπικό σας Διατροφολόγο'' που θα βρείτε στη συσκευασία, με έξυπνα εύκολα και μενού, συμβουλές και tips, έχετε την πιο ολοκληρωμένη πρόταση στο αδυνάτισμα. CITRUSLIM, και ρίξτε το βάρος στο σώμα σας!

7 DAYS Water Shape Program

Δείτε το σώμα σας να ''μπαίνει'' σε 7 μέρες

Είναι αυτά τα 2-3 κιλά που ανέβασαν, έτσι ανεξήγητα, τη ζυγαριά! Είναι τα ρούχα που ξαφνικά ''μίκρυναν'' χωρίς εσείς να έχετε κάνει ατασθαλίες. Αιτία, η κατακράτηση. Λύση, το 7 Days Water Shape program! Το 7 DAYS Water Shape Program είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής με βάση το επώνυμο εκχύλισμα από φραγκόσυκο, CactiNeaTM, το οποίο βάσει κλινικών μελετών βοηθά στην αποβολή των επιπλέον υγρών από το σώμα μας και έτσι μειώνεται η αίσθηση φουσκώματος και πρηξίματος. Το 7 DAYS Water Shape Program αποτελεί ένα εντατικό πρόγραμμα που ενισχύει το μεταβολισμό, μειώνει την κατακράτηση και βελτιώνει ορατά τη σιλουέτα σας. Έχει υπέροχη γεύση και υπέροχα αποτελέσματα.

CITRUSLIM ΚΧ powerhealth ad

Power Health, ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας: 210 2821500
power@powerhealth.gr