Νέα - Ειδήσεις

Imdiabetic.gr: Ο πλήρης οδηγός ενημέρωσης σας για τον διαβήτη!

14 Απριλίου 2016
8181 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
man eshop diabetic

Μάθετε τα πάντα γύρω από την μεταβολική ασθένεια του διαβήτη και ενημερωθείτε άμεσα και εύκολα για την αντιμετώπισή του! Πως;

Το Imdiabetic.gr και η εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα του που παρακολουθεί για εσάς τις τελευταίες ιατρικές εξελίξεις και έρευνες, γίνεται σύμμαχός σας παρέχοντας λύσεις εναλλακτικής υποστήριξης και συμβουλές για την αντιμετώπιση του διαβήτη σε κάθε στάδιο!

Μπαίνοντας στο www.imdiabetic.gr αποκτάτε πρόσβαση στην γνώση και την ορθή ενημέρωση σχετικά με τις κατηγορίες του διαβήτη (Διαβήτης Τύπου 1, Διαβήτης Τύπου 2, Διαβήτης Κυήσεως), τα συμπτώματα και τα αίτια εμφάνισης του, τα στάδια της πρόληψης, της διάγνωσης και παρακολούθησης, της θεραπευτικής αγωγής, με επιστημονικές μελέτες για την κάθε κατηγορία και προτεινόμενα συμπληρώματα διατροφής.

Το Imdiabetic.gr ενημερώνει πλήρως τον κάθε ενδιαφερόμενο για όλα τα στάδια του διαβήτη, από το στάδιο της πρόληψης, μέχρι και το στάδιο της φαρμακευτικής αγωγής, προτείνοντας λύσεις και παρέχοντας την πλήρη ενημέρωση που χρειάζεται κάποιος να έχει για να γνωρίσει καλύτερα την συγκεκριμένη ασθένεια. Παρέχονται επίσης, πληροφορίες για την αντιμετώπιση των φαρμακευτικών παρενεργειών, στοιχεία για την διαβητική νευροπάθεια, καθώς και πληροφορίες που σχετίζονται με τον διαβήτη όπως η μείωση βάρους, η κατάθλιψη, η υγεία των ματιών, η υγεία των αγγείων και η στυτική δυσλειτουργία.

Παράλληλα, η σελίδα του Imdiabetic.gr παρέχει έναν πλήρη οδηγό για τα συμπληρώματα διατροφής που βοηθούν στην αντιμετώπιση της ασθένειας του διαβήτη.

Άλλωστε στόχος της σελίδας, είναι η συλλογή και η όσο το δυνατόν καλύτερη αξιολόγηση της επιστημονικής γνώσης και έρευνας, που αφορά στην θετική επίδραση που μπορεί να έχει στην ανθρώπινη υγεία η χρήση συμπληρωμάτων διατροφής και η προσφορά στους πελάτες τόσο των παραπάνω πληροφοριών όσο και ποιοτικών συμπληρωμάτων (βιταμινών, μετάλλων, βοτάνων, αμινοξέων κτλ.) ανάλογα με τις προσωπικές τους ανάγκες.

Το Imdiabetic.gr λειτουργεί και ως online φαρμακείο (e-shop) με τις καλύτερες δυνατές προσφορές, διευκολύνοντας οικονομικά την επαναγορά προϊόντων και ανταμείβοντας πελάτες με ειδικά πακέτα προσφορών!