Διαγωνισμοί

Μπες στην κλήρωση για ένα fitness Tracker που προσφέρει το FINA!

15 Ιανουαρίου 2018
20508 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
kerdiste ena fitness tracker apo thn fina

Σας απασχολεί το βάρος σας; Σίγουρα τα προϊόντα χαμηλών λιπαρών αλλά και ο έλεγχος της μερίδας σας, αποτελούν κάποιους από τους βασικούς τρόπους για να περιορίσετε τις θερμίδες που προσλαμβάνετε!

Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο ωστόσο παίζει και η φυσική σας δραστηριότητα!

Γι'αυτό λοιπόν, το κίτρινο τυρί Fina, με μόνο 10% λιπαρά, στηρίζει την προσπάθεια απώλειας βάρους σας δίνοντας τη δυνατότητα να συνδυάσετε τη σωστή διατροφή με φυσική δραστηριότητα! Ένας τυχερός θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει το ρολόι iHealth fitness tracker, ώστε να καταγράφει τη φυσική του δραστηριότητα, είτε είναι περπάτημα, είτε κολύμπι, αλλά και τις ώρες ύπνου.

Το κίτρινο τυρί Fina, με μόνο 10% λιπαρά συνολικά, είναι μια γευστική επιλογή που σας στηρίζει μειώνοντας τα κορεσμένα λιπαρά από την διατροφή σας. Για περισσότερες ιδέες γευμάτων με τυρί Fina, πατήστε εδώ.

Αξιοποιήστε το fitness tracker για να καταγράφετε τη φυσική σας δραστηριότητα και μαζί με τις κατάλληλες -για τον καθένα- μαγειρικές παρασκευές κάντε ένα βήμα προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής!

Πώς θα μπείτε στην κλήρωση;

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί. 

Καλή σας επιτυχία!

Ο νικητής του διαγωνισμού είναι:

ΛΑΜΠΡΙΝΑ ΒΑΡΙΤΗ 


Όροι συμμετοχής:

 • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου ένας (1) νικητής θα κερδίσει 1 iHealth Wave fitness tracker (μοντέλο Wave AM4), με δεκτές συμμετοχές έως την Δευτέρα 29/01/2018 και ώρα 14:30.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία που αναγράφονται ως υποχρεωτικά στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό (πχ. ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα της ιστοσελίδας random.org. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
 • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέσα σε διάστημα 20 ημερολογιακών ημερών για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
 • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του medNutrition.gr.
 • Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται ως εξής:
  Για τους κατοίκους Αθηνών, παραλαβή τους από το γραφείο του medNutrition στο Παγκράτι, Χρεμωνίδου 19-21.
  Για τους κατοίκους υπόλοιπης Ελλάδας, θα γίνεται αποστολή του δώρου κατά τόπους.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.