Διαγωνισμοί

Κερδίστε συμπληρώματα διατροφής F|ECTIVE και ενισχύστε το δέρμα σας και τα μαλλιά σας με βιταμίνες ομορFιάς!

09 Ιανουαρίου 2017
15291 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
kerdiste sympliromata diatrofis fective

Θέλετε να αποκτήσετε ακόμα πιο υγιές δέρμα και μαλλιά; Γνωρίζετε ότι μπορείτε να το πετύχετε και μέσα από τη διατροφή σας; 

Η σειρά συμπληρωμάτων F|ECTIVE συμμαχεί μαζί σας για το σκοπό αυτό, μέσα από μια σειρά βιταμινών ομορFιάς με αντιοξειδωτική δράση και όχι μόνο! Έτσι, δίνεται η ευκαιρία σε 5 νικητές να κερδίσουν ένα πακέτο 3 δώρων, το οποίο θα περιέχει:

 1. Βιταμίνη C + Acerola: H βιταμίνη C σας προσφέρει τόνωση και αντιγηραντική δράση, ενώ παράλληλα συμβάλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. 
 2. Βιταμίνη Ε Φυσική: Η βιταμίνη Ε, στη φυσική της μορφή, απορροφάται πιο εύκολα από τον οργανισμό μας προσφέροντας αντιγηραντική δράση και προστατεύοντας το δέρμα από τη ρύπανση και την υπεριώδη ακτινοβολία.
 3. B complex: Αποτελεί ένα σύμπλεγμα πολύτιμων βιταμινών για τον οργανισμό. Η βιοτίνη δε, προσφέρει υγεία στο δέρμα σας και τα μαλλιά σας.

Νικητές:

 1. ilias tsepas 
 2. Ελευθερία Μόσιαλου 
 3. Στεφανος Τικας 
 4. ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 
 5. ΧΑΡΑ ΚΟΣΣΥΦΑ 

Όροι συμμετοχής:

 • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου (5) νικητές θα κερδίσουν ένα πακέτο συμπληρωμάτων F|ECTIVE με βιταμίνες ομορFιας, που περιέχει το καθένα τρία προϊόντα όπως αναγράφονται στην περιγραφή του διαγωνισμού. Δεκτές συμμετοχές έως την Παρασκευή 20/01/2017 και ώρα 14:30.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία που αναγράφονται ως υποχρεωτικά στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό (πχ. ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα της ιστοσελίδας random.org. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
 • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέσα σε διάστημα 20 ημερολογιακών ημερών για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
 • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του medNutrition.gr.
 • Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται ως εξής:
  Για τους κατοίκους Αθηνών, παραλαβή τους από το γραφείο του medNutrition στο Παγκράτι, Χρεμωνίδου 19-21.
  Για τους κατοίκους υπόλοιπης Ελλάδας, θα γίνεται αποστολή του δώρου κατά τόπους.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.