Διαγωνισμοί

Διεκδικήστε 6 συσκευασίες με τα νέα ζυμαρικά της Barilla

11 Μαΐου 2016
25788 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
Διεκδικήστε 6 συσκευασίες με τα νέα ζυμαρικά της Barilla

Η Barilla, η διάσημη μάρκα ζυμαρικών, φέρνει στο ελληνικό τραπέζι 3 νέα προϊόντα: Κριθαράκι, Παστίτσιο και Κοφτό, στην γνωστή μπλε συσκευασία! Σε αυτό το διαγωνισμό το medNutrition σας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσετε 6 συσκευασίες, 2 από το κάθε νέο προϊόν.

Τα νέα προϊόντα της Barilla έρχονται για να συγκινήσουν με την απαράμιλλη ποιότητα, γεύση και εξαιρετική απόδοση: το Κριθαράκι και το Κοφτό χυλώνουν τέλεια, χωρίς να λιώνουν, με ιδανικό κράτημα στο βράσιμο και τέλεια υφή, ενώ με το Παστίτσιο τα ζυμαρικά διατηρούν το σχήμα τους και όλη τους τη γεύση! Αλλά δεν έχετε παρά να τα δοκιμάσετε...

Η διατροφική μας συμβουλή για να θυμάστε είναι ότι, τα ζυμαρικά στην κατάλληλη ποσότητα και με το κατάλληλο συνοδευτικό, μπορούν να προσφέρουν ένα πλήρες θρεπτικά πιάτο που σας δίνει ενέργεια, γι'αυτό άλλωστε τοποθετείται σαν τρόφιμο στην βάση της Μεσογειακής Πυραμίδας Διατροφής μαζί με άλλα αμυλούχα τρόφιμα όπως το ψωμί.

Συμμετέχετε στο διαγωνισμό συμπληρώνοντας τη παρακάτω φόρμα, απ' όπου θα προκύψουν 5 νικητές που θα λάβουν 6 συσκευασίες από τα νέα προϊόντα της Barilla.

Νικητές διαγωνισμού:

  1. ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ
  2. Ioanna Antoniadou
  3. Καλλιόπη Κογκετσίδου
  4. Σοφία Βασιλειάδου
  5. ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Όροι συμμετοχής:

  • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου πέντε (5) νικητές θα κερδίσουν από έξι (6) πακέτα των παραπάνω προϊόντων ζυμαρικών Barilla ο καθένας, με δεκτές συμμετοχές ως την Τετάρτη 25 Μαΐου στις 14.30.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α' βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία που αναγράφονται ως υποχρεωτικά στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό (πχ. ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα της ιστοσελίδας random.org. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
  • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέσα σε διάστημα 20 ημερολογιακών ημερών για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
  • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του medNutrition.gr.
  • Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται ως εξής: 
    Για τους κατοίκους Αθηνών, παραλαβή τους από το γραφείο του medNutrition στο Παγκράτι, Χρεμωνίδου 19-21. 
    Για τους κατοίκους υπόλοιπης Ελλάδας, θα γίνεται αποστολή του δώρου κατά τόπους.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.