Διαβάστε το άρθρο και παρακολουθήστε το Livestreaming για να μάθετε για τις επιδράσεις ενός φυσικού υδατικού εκχυλίσματος μαστίχας Χίου στη σοβαρότητα των γαστρεντερικών συμπτωμάτων και στην ποιότητα ζωής, ενηλίκων ασθενών με διάγνωση ΣΕΕ.
Η Μαρία Καραγιάννη είναι Τεχνολόγος Τροφίμων με μεταπτυχιακές σπουδές στην Επιχειρηματικότητα και την Βιοτεχνολογία. Διαθέτει πιστοποιημένη γνώση στον τομέα του Digital Marketing καθώς και Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια. Επιπλέον, πραγματοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα διατροφής σε σχολικές μονάδες ενώ έχει απασχοληθεί σε τμήματα Ποιοτικού Ελέγχου και Διασφάλισης Ποιότητας στη Βιομηχανία Τροφίμων.