PORTAL
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ
E-SHOP
INFO
Menu:
Αρχική
Επιστήμη
— Επιστημονικά Νέα
— Συνέδρια
— Ομιλίες
Επάγγελμα
— Εργασία
— Νομοθεσία
— Academy
—— Webinar Video
Εργαλεία
— Download Page για το διαιτολόγο
Blog
Επικαιρότητα
— e-Βιβλιοθήκη
—— Download Page για το διαιτολόγο
— Συνεντεύξεις
— Δελτία Τύπου
— Διαγωνισμοί
— Live Streaming
Τα πάντα για τον επαγγελματία διαιτολόγο
PORTAL
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ
E-SHOP
INFO
Αρχική
Επιστήμη
Επιστημονικά Νέα
Συνέδρια
Ομιλίες
Επάγγελμα
Εργασία
Νομοθεσία
Academy
Εργαλεία
Blog
Επικαιρότητα
e-Βιβλιοθήκη
Συνεντεύξεις
Δελτία Τύπου
Διαγωνισμοί
Live Streaming
Επιστήμη
Επιστημονικά Νέα
Πώς επιδρά η ποιότητα και η ποσότητα του λίπους της vegan διατροφής σε δείκτες υγείας;
04 Δεκεμβρίου 2019
της Ευσταθίας Παπαδά
201 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Νέα δεδομένα για την επίδραση του κόκκινου και επεξεργασμένου κρέατος στην υγεία: Αλλαγή κατευθυντήριων οδηγιών;
27 Νοεμβρίου 2019
του Γεώργιου Σαλταούρα
1179 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
Επεξεργασμένα τρόφιμα: για ποιο λόγο ενοχοποιούνται
18 Νοεμβρίου 2019
της Μαρκέλλας Συμεοπούλου
672 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
Πόσο μας χορταίνει ένα χορτοφαγικό γεύμα;
11 Νοεμβρίου 2019
της Ευσταθίας Παπαδά
615 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Μήπως ο πελάτης σου κοιμάται με την τηλεόραση ανοιχτή;
05 Νοεμβρίου 2019
της Μαρίας Κοντοέ
1185 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Φυστίκια Αιγίνης ως σνακ: Επίδραση στη συνολική πρόσληψη ενέργειας και τον κορεσμό
28 Οκτωβρίου 2019
της Ευσταθίας Παπαδά
999 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Περιοριστική διατροφή τα Σαββατοκύριακα και στις διακοπές: Είναι απαραίτητο;
22 Οκτωβρίου 2019
της Χριστίνας Λαμπρινού
1122 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Πόσο αγαπούν την καρδιά οι ξηροί καρποί;
09 Οκτωβρίου 2019
της Ευσταθίας Παπαδά
1194 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Fibre Man: Η ιστορία των φυτικών ινών
25 Σεπτεμβρίου 2019
της Χριστίνας Λαμπρινού
678 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
Μπορεί η κετογονική διατροφή να αναστρέψει τον διαβήτη;
16 Σεπτεμβρίου 2019
της Ευσταθίας Παπαδά
1869 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
1
2
3
4
5
6
7
×
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
Κατάλαβα
×