ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
elina dimitsa diaitologos

Ελίνα Δήμητσα

Επιστήμονας Τροφίμων και Διατροφής
5865 Προβολές

Σπουδές

Σπουδάζω στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου από το οποίο φέτος πρόκειται να ολοκληρώσω τον κύκλο σπουδών μου. 

Απασχόληση

Στο πλαίσιο της πρακτικής μου άσκησης απασχολούμαι στο διαιτολογικό γραφείο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ – MedNutrition όπου αποκτώ την πρώτη μου εμπειρία στην λειτουργία ενός διαιτολογικού γραφείου και στην διαχείριση των πελατών.

Κατάρτιση

Μέσα από την σχολή μου γνώρισα το Πανελλήνιο Συνέδριο Διαιτολογίας & Διατροφολογίας και επειδή ο τομέας της διατροφής εξελίσσεται συνεχώς παρακολουθώ σχετικά συνέδρια και ημερίδες με διάφορα θέματα της διατροφής από το 2019 και απασχολούμαι με την έρευνα της διεθνούς βιβλιογραφίας. 

Ενδιαφέροντα

Από που να ξεκινήσω; Ασχολούμαι με το θέατρο, τον χορό και την ερασιτεχνική φωτογραφία τα τελευταία χρόνια ενώ μ’ αρέσει πολύ η γυμναστική και συγκεκριμένα το kick boxing και το volley. Τα ταξίδια είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου σε εσωτερικό και εξωτερικό καθώς μ’ αρέσει να γνωρίζω καινούργια μέρη, διαφορετικές κουλτούρες και γεύσεις. Ένα από τα πράγματα που αγαπώ είναι να δοκιμάζω και να πειραματίζομαι με συνταγές ώστε να γίνονται πιο υγιεινές αλλά να παραμένουν νόστιμες.

Στοιχεία Επικοινωνίας