ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ

Επικαιρότητα

Γ. Αετόπουλος: «Η Καινοτομία της Nestle στο Βρεφικό Γάλα»

Στο συγκεκριμένο Livestreaming, ο Γιάννης Αετόπουλος, Senior Brand Manager & Digital CRM lead Infant Nutrition, Nestle Hellas αναφέρεται στο μητρικό Γάλα και τις καινοτομίες της Nestle. Βρείτε γραπτά όσα ειπώθηκαν ή παρακολουθήστε το βίντεο, μέσα από το συγκεκριμένο άρθρο.
10 Απριλίου 2024
3234 Προβολές 4 λεπτά να διαβαστεί

Β. Μανίκα: «Από την Κλινική Διαιτολόγια στα Corporate Wellbeing Trainings: η 20ετης πορεία μίας wellpreneur»

 Στο συγκεκριμένο Livestreaming, η Βάσια Μανίκα, Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, Corporate Wellbeing Innovator, αναφέρεται στο Wellbeing Coaching. Βρείτε γραπτά όσα ειπώθηκαν ή παρακολουθήστε το βίντεο, μέσα από το συγκεκριμένο άρθρο.
02 Απριλίου 2024
3792 Προβολές 3 λεπτά να διαβαστεί

Α. Σχοινά: «Οι Διατροφικές Διαταραχές από την Οπτική του Ψυχολόγου»

Σε αυτό το Livestreaming η Μαργαρίτα – Αγγελική Σχινά, Κλινική Ψυχολόγος, Επιστημονική Υπεύθυνη για το ΚΕΑΔΔ μας παρουσιάζει την οπτική του ψυχολόγου για τις Διατροφικές Διαταραχές... Διαβάστε το άρθρο, μέσα στο οποίο θα βρείτε και το video του Livestreaming.

29 Φεβρουαρίου 2024
4458 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί

Γ. Καπώλη: «Η Σημασία των Σνακ στην Ισορροπημένη Διατροφή»

Σε αυτό το Livestreaming, η κλινική Διαιτολογος- Διατροφολόγος Γεωργία Καπώλη μας ενημερώνει για το ρόλο των Σνακ σε μία ισορροπημένη Διατροφή. Διαβάστε το άρθρο, μέσα στο οποίο θα βρείτε και το Livestreaming.

20 Δεκεμβρίου 2023
4311 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί

Φωτεινή Νταλούκα «Σύγχρονος Διαιτολόγος: Φυτικά Συμπληρώματα και Φαρμακολογική Δράση»

Στο συγκεκριμένπ LiveStreaming, η Φωτεινή Νταλούκα, επιστημονική υπεύθυνη της herbalist μας ενημερώνει για τα Φυτικά Συμπληρώματα και τη Φαρμακολογική τους Δράση.

13 Δεκεμβρίου 2023
6987 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί

Ε. Ζουμπανέας: «Η Δυναμική και οι Επαγγελματικές Ευκαιρίες της Ομαδικής Εκπαίδευσης του ΚΕΑΔΔ»

Στη συγκεκριμένη συνέντευξη ο Ευάγγελος Ζουμπανέας, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και διευθυντής του Κέντρου Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ) μας ενημερώνει για τις εκπαιδεύσεις του ΚΕΑΔΔ και πώς αυτές βοηθούν έναν επαγγελματία κατά την Διαιτολογική πράξη.

14 Νοεμβρίου 2023
3099 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί

Διατροφοκάρτες για τους «Μικρούς» σας Πελάτες

01 Οκτωβρίου 2023
40494 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί

Εντερικό Μικροβίωμα: Ο πολύτιμος σύμμαχoς του σύγχρονου Διαιτολόγου-Διατροφολόγου

Πρόσφατα, διεξήχθη διαδικτυακά, το επιστημονικό webinar με θέμα «Εντερικό Μικροβίωμα: Ο πολύτιμος σύμμαχoς του σύγχρονου Διαιτολόγου-Διατροφολόγου» σε συνεργασία με το Μικροβιολογικό και Ερευνητικό εργαστήριο "Διαγνωστική Αθηνών".

Tα θέματα που παρουσιάστηκαν είχαν μεγάλο ενδιαφέρον και έθεσαν τη βάση για εξαιρετικές ερωτήσεις και συλλογισμούς. Παρακολουθήστε τις διαλέξεις, μέσα από το Συγκεκριμένο άρθρο.

20 Σεπτεμβρίου 2023
3336 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί