ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ

Επικαιρότητα

Χ. Εργατίδης: "Οπτική - Video Επικοινωνία για τους Διαιτολόγους"

Eίχαμε την τιμή να έχουμε καλεσμένο έναν εξαιρετικό συνεργάτη και συνοδοιπόρο από την έναρξη της σελίδας του MedNutrition τον κ. Εργατίδη Χάρη. Διαβάστε το άρθρο και παρακολουθήστε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για κάθε Διαιτολόγο.

16 Μαΐου 2023
1401 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί

Μ. Χουρδάκης "6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής/Κλινικής Διατροφής & Μεταβολισμού"

Στο live streaming που πραγματοποιήσαμε στην ομάδα medNutrition PRO  συζητήσαμε με τον δρ. Μιχάλη Χουρδάκη, γενικό γραμματέα του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής/Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού. Η συζήτηση αφορούσε το 6ο πανελλήνιο συνέδριο Ιατρικής / Κλινικής Διατροφής & Μεταβολισμού, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 4-6 Μαΐου 2023. Διαβάστε το άρθρο και παρακολουθήστε το βίντεο ώστε να μάθετε τα πάντα για το επικείμενο συνέδριο!

02 Μαΐου 2023
2331 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί

Νέα Plant Based Προιόντα που βοηθούν στη Φυτική Διατροφή των πελατών σας

Στο βίντεο από το livestreaming της προηγούμενης εβδομάδας, ο Ιωσήφ Αλεξανδρίδης, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, μας δίνει τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα σχετικά με τη Φυτική Διατροφή. Γιατί μας ενδιαφέρει, πως θα εκπαιδεύσουμε τους πελάτες μας, τι να δούμε στην διατροφική ετικέτα και πόσο επεξεργασμένα τρόφιμα είναι. 

19 Απριλίου 2023
2586 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί

Δ. Πέτσιος: "Συνταγές για Ογκολογικούς Ασθενείς σε Χημειο/Ακτινοθεραπεία"

Στο συγκεκριμένο live streaming, ο Δημήτρης Πέτσιος Κλινικός Διαιτολόγος, μας παρουσιάζει το Δωρεάν Βιβλίο με τίτλο "Συνταγές για Ογκολογικούς Ασθενείς σε Χημειο/Ακτινοθεραπεία". Ένα δωρεάν βιβλίο, χρήσιμο εργαλείο για κάθε Διαιτολόγο-Διατροφολόγο!

 
12 Απριλίου 2023
2196 Προβολές 4 λεπτά να διαβαστεί

6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής/Κλινικής Διατροφής & Μεταβολισμού

28 Μαρτίου 2023
540 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί

Π. Παπαχρήστος: "Nutrition Goals System: Η εφαρμογή που χρειάζονται οι πελάτες σου!"

Γνωρίστε τη νέα εφαρμογή του medNutrition "Nutrition Goals System" και μάθετε πως να τη χρησιμοποιήσετε, εσείς και οι πελάτες σας, μέσα από το συγκεκριμένο Livestreaming.

15 Μαρτίου 2023
687 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί