ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ

Επικαιρότητα

Ε. Ζουμπανέας: «Η Δυναμική και οι Επαγγελματικές Ευκαιρίες της Ομαδικής Εκπαίδευσης του ΚΕΑΔΔ»

Στη συγκεκριμένη συνέντευξη ο Ευάγγελος Ζουμπανέας, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και διευθυντής του Κέντρου Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ) μας ενημερώνει για τις εκπαιδεύσεις του ΚΕΑΔΔ και πώς αυτές βοηθούν έναν επαγγελματία κατά την Διαιτολογική πράξη.

14 Νοεμβρίου 2023
2070 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί

Διατροφοκάρτες για τους «Μικρούς» σας Πελάτες

01 Οκτωβρίου 2023
21162 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί

Εντερικό Μικροβίωμα: Ο πολύτιμος σύμμαχoς του σύγχρονου Διαιτολόγου-Διατροφολόγου

Πρόσφατα, διεξήχθη διαδικτυακά, το επιστημονικό webinar με θέμα «Εντερικό Μικροβίωμα: Ο πολύτιμος σύμμαχoς του σύγχρονου Διαιτολόγου-Διατροφολόγου» σε συνεργασία με το Μικροβιολογικό και Ερευνητικό εργαστήριο "Διαγνωστική Αθηνών".

Tα θέματα που παρουσιάστηκαν είχαν μεγάλο ενδιαφέρον και έθεσαν τη βάση για εξαιρετικές ερωτήσεις και συλλογισμούς. Παρακολουθήστε τις διαλέξεις, μέσα από το Συγκεκριμένο άρθρο.

20 Σεπτεμβρίου 2023
1923 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί

Π. Παπαχρήστος: "Nutrition Goals System: Η εφαρμογή που χρειάζονται οι πελάτες σου!"

Γνωρίστε τη νέα εφαρμογή του medNutrition "Nutrition Goals System" και μάθετε πως να τη χρησιμοποιήσετε, εσείς και οι πελάτες σας, μέσα από το συγκεκριμένο Livestreaming.

09 Αυγούστου 2023
2175 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί

Ε. Ζουμπανέας: «Διαγνωστικά και Θεραπευτικά Εργαλεία για την Διαχείριση Διατροφικών Διαταραχών»

Στη συγκεκριμένη συνέντευξη ο Ευάγγελος Ζουμπανέας, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και διευθυντής του Κέντρου Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ) μοιράζεται μαζί μας τις εμπειρίες και τις γνώσεις του για τα Διαγνωστικά και Θεραπευτικά Εργαλεία για την Διαχείριση Διατροφικών Διαταραχών.

02 Αυγούστου 2023
4206 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί

Ι. Μπάκας: Πώς να Διαχειριστείτε τα μηνύματα υποψήφιων Πελατών;

Πώς θα καταφέρετε να αντλήσετε πραγματικούς πελάτες από τα μηνύματα που λαμβάνετε στις διαδικτυακές πλατφόρμες; Δείτε σε αυτό το Livestreaming τις απαντήσεις!

25 Ιουλίου 2023
5433 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί