PORTAL
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ
E-SHOP
INFO
Menu:
Αρχική
Επιστήμη
— Επιστημονικά Νέα
— Συνέδρια
— Ομιλίες
Επάγγελμα
— Εργασία
— Νομοθεσία
— Academy
—— Webinar Video
Εργαλεία
— Download Page για το διαιτολόγο
Blog
Επικαιρότητα
— e-Βιβλιοθήκη
—— Download Page για το διαιτολόγο
— Συνεντεύξεις
— Δελτία Τύπου
— Διαγωνισμοί
— Live Streaming
Τα πάντα για τον επαγγελματία διαιτολόγο
PORTAL
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ
E-SHOP
INFO
Αρχική
Επιστήμη
Επιστημονικά Νέα
Συνέδρια
Ομιλίες
Επάγγελμα
Εργασία
Νομοθεσία
Academy
Εργαλεία
Blog
Επικαιρότητα
e-Βιβλιοθήκη
Συνεντεύξεις
Δελτία Τύπου
Διαγωνισμοί
Live Streaming
Δυσαπορρόφηση Λακτόζης και πιθανολογούμενες σχετικές διαταραχές
21 Ιουλίου 2025
του Παναγιώτη Παπαγεωργίου
5280 Προβολές
3 λεπτά να διαβαστεί
Κλινική σημασία της Κετογονικής Δίαιτας σε Μεταβολικές Διαταραχές
18 Αυγούστου 2025
του Παναγιώτη Παπαγεωργίου
630 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
Η επίδραση της Μεσογειακής Δίαιτας υψηλής περιεκτικότητας σε Πολυφαινόλες στην Σπλαχνική Παχυσαρκία
04 Ιουλίου 2025
του Παναγιώτη Παπαγεωργίου
1959 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Planetary Health Diet
04 Αυγούστου 2025
της Γαλατιανής - Μαρίας Φράγκου
1857 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Αλλαγές στο Εντερικό Μικροβίωμα σε ασθενείς με Υπέρταση
03 Σεπτεμβρίου 2025
της Γαλατιανής - Μαρίας Φράγκου
5523 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Ευεργετικές Ιδιότητες του Καφέ: με έμφαση στον Στιγμιαίο
09 Ιουλίου 2025
της Μαρίας Ζερβού
5433 Προβολές
3 λεπτά να διαβαστεί
Τι περιέχει ένα Μπολ Πρωινού: Μια μικρή Συνήθεια με μεγάλη αξία
28 Οκτωβρίου 2025
του Πάρη Παπαχρήστου
849 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Το Κοτόπουλο στη Διατροφή σου: Ένας Πρωτεϊνικός Σύμμαχος με Πολλαπλά Οφέλη
21 Οκτωβρίου 2025
του Πάρη Παπαχρήστου
1419 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Γέμισε Ενέργεια από το Πρωινό σου: Η Έναρξη που Κάνει τη Διαφορά
07 Οκτωβρίου 2025
του Πάρη Παπαχρήστου
984 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Το Ψωμί… Αλλιώς – Από Τρόφιμο “Ενοχής” σε Επιλογή Θρέψης
23 Σεπτεμβρίου 2025
του Πάρη Παπαχρήστου
4974 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Περισσότερα...
Πόσα Γνωρίζεις για τον Στιγμιαίο Καφέ; – Μύθοι, Αλήθειες και Διατροφική Αξία
Τα Χαρακτηριστικά των Θρεπτικών Σνακ – Μικρές Επιλογές, Μεγάλη Διαφορά
Θρεπτικά Συστατικά για Γερό Ανοσοποιητικό – Θωράκισε τον Οργανισμό Εκ των Έσω
Στρέψου προς μια Φυτική Διατροφή – Σταδιακά, Ισορροπημένα, Θρεπτικά
6
7
8
9
10
11
12
Προβολή
Προβολή
×