Εργαλεία

Είσαι διαιτολόγος; Γίνε καλύτερος!

της Νάνσυς Κακέτση
25 Οκτωβρίου 2018
35727 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί

Ολοκληρώθηκε μια συνεδρία με τον πελάτη σας και αισθανθήκατε ότι δεν υπήρχε «χημεία» μεταξύ σας; Θα ακολουθήσει το πλάνο διατροφής;

Θεωρείτε ότι λάβατε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειαζόσασταν για την καλύτερη επικοινωνία των επόμενων συνεδριών; Πιστεύετε ότι είχατε αποτελεσματική επικοινωνία;

Το medNutrition σε συνεργασία με τη Νάνσυ Κακέτση, υπεύθυνη του Κέντρου Ψυχολογικών Εφαρμογών δημιούργησαν ένα έντυπο – εργαλείο, το οποίο μπορεί να συμβάλει αποτελεσματικά στην επικοινωνία σας με τον πελάτη, έπειτα από την ολοκλήρωση μιας συνεδρίας, είτε είναι η πρώτη είτε μια από τις επόμενες!

Απαντώντας τις ερωτήσεις σε αυτό το έντυπο προάγεται η προσωπική επίγνωση του επαγγελματία διαιτολόγου και κατά συνέπεια επιτυγχάνεται μία πιο αποτελεσματική επικοινωνία στις επόμενες συνεδρίες.

Συγκεντρώσαμε στο έντυπο αυτό όλες εκείνες τις πληροφορίες που είναι σημαντικές να γνωρίζετε και θα χρειαστεί να λάβετε απαντήσεις από τον πελάτη σας σε μια συνεδρία, και συνήθως στις αρχικές, προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει τις επόμενες.

Πιο συγκεκριμένα, στο έντυπο θα συναντήσετε ενότητες, καθώς και το πώς αυτές αλληλεπιδρούν με την παροχή υπηρεσίας στο επίπεδο της επικοινωνίας, πέρα από τη διατροφική σας προσέγγιση, οι οποίες περιλαμβάνουν:

  • Στοιχεία του πελάτη που αφορούν φύλο, οικογενειακή κατάσταση, κ.α.
  • Ιστορικό υγείας που συμπεριλαμβάνουν στοιχεία για την αντίληψη του πελάτη, κ.α.
  • Κοινωνικές πληροφορίες που αφορούν το επάγγελμα, πολιτιστικό υπόβαθρο, κ.α.
  • Παρουσίαση ζητημάτων της συνεδρίας, όπως για το τι θεωρεί ο πελάτης πρόβλημα, κ.α.
  • Στοιχεία που είναι σημαντικό να δουλέψουν μαζί διαιτολόγος – πελάτης
  • Ερωτήσεις follow up για το ρόλο του διαιτολόγου και πώς ένιωσε μέσα στη συνεδρία

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε το έντυπο;

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα! Στη συνέχεια, θα μεταβείτε σε μια ιστοσελίδα και θα λάβετε ένα e-mail, όπου θα μπορέσετε να κατεβάσετε δωρεάν το έντυπο «Είσαι διαιτολόγος; Γίνε καλύτερος!», μαζί με 1 βοηθητικό αρχείο που θα σας βοηθήσει να το αξιοποιήσετε στο βέλτιστο.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
Κατόπιν αυτού θα μεταφερθείτε στη σελίδα για να κατεβάσετε δωρεάν το έντυπο.
Όνομα*
Αυτό το πεδίο είναι απαραίτητο
Επώνυμο*
Αυτό το πεδίο είναι απαραίτητο
Email*
Αυτό το πεδίο είναι απαραίτητο
Τόπος*
Invalid Input
Περιοχή*
Αυτό το πεδίο είναι απαραίτητο
Επάγγελμα*
Απαραίτητο πεδίο
Τηλέφωνο
Invalid Input
Invalid Input

Μάθετε περισσότερα για το Πρόγραμμα «Δεξιότητες Επικοινωνίας για Διαιτολόγους – Διατροφολόγους»

Το έντυπο αυτό αποτελεί μέρος της εκπαίδευσης «Δεξιότητες Επικοινωνίας για Διαιτολόγους – Διατροφολόγους» που διοργανώνεται από το Κέντρο Ψυχολογικών Εφαρμογών. Βιωματικές ασκήσεις, συνεχή διαφορετικά role playings, εποπτεία περιστατικών και ένα κλειστό group 8 ατόμων, αποτελούν ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του προγράμματος για να μπορέσει να εκπαιδεύσει τους διαιτολόγους σε εξειδικευμένες δεξιότητες συμβουλευτικής και επικοινωνίας στην κλινική τους πράξη.

download button  Κατεβάστε το πιο πρόσφατο PDF reader εδώ.

Νάνσυ Κακέτση
Νάνσυ Κακέτση Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Ψυχοθεραπεύτρια, M.Sc.

ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
Μικράς Ασίας 42 152 33 Χαλάνδρι
ΤΗΛ.: 210.68.01.718

email: info@kepsef.gr, www.kepsef.gr