ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Loukia Draganidaki diaitologos

Λουκία Δραγανιδάκη

Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
87468 Προβολές
Διαιτολογικό Γραφείο
Λουκία Δραγανιδάκη - Nutri Harmony
Ιουστινιανού & Θέμελη 2, 11473, Αθήνα

Σπουδές

Σπούδασα στο Tμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης.

Απασχόληση

Διατηρώ διαιτολογικό γραφείο στο Πεδίον του Άρεως από το 2016, όπου παρέχω υπηρεσίες διαιτολογίας με έμφαση στην τροποποιήση διατροφικής συμπεριφοράς τόσο δια ζώσης όσο και εξ αποστάσεως. Καθημερινά έρχομαι σε επαφή με περιστατικά τα οποία χρειάζονται άμεση διατροφική αντιμετώπιση, οπότε και η βοήθειά μου κρίνεται απαραίτητη.
Ιδιαίτερη σημασία για εμένα έχει η αλλαγή της διατροφική συμπεριφοράς, το απαραίτητο δηλαδή εργαλείο ώστε να μάθει κάποιος να διατηρεί μόνος του ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο εφ’ όρου ζωής.

  • Από το 2019 έως και σήμερα συνεργάζομαι με γνωστή εταιρεία παρασκεύης έτοιμων φρεσκομαγειρεμένων γευμάτων που απευθύνονται σε διαβητικά κυρίως άτομα ή σε άτομα που απλώς θέλουν να μειώσουν το βάρος τους.
  • Επίσης συνεργάζομαι με παθολογικό ιατρείο στο Περιστέρι, απο τον Απρίλιο του 2019 παρακολουθώντας τα περιστατικά του ιατρείου και παρέχοντας τις διαιτολογικές μου υπηρεσίες με στόχο την βελτίωση της υγείας τους μέσω της διατροφής.
  • Υπήρξα υπεύθυνη του διαιτολογικού τμήματος σε πολυδύναμο κέντρο αισθητικής και αδυνατίσματος στα νότια προάστια για το χρονικό διάστημα 2016-2017.
  • Πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση σε διαιτολογικό γραφείο της Γλυφάδας όπου είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω και να επέμβω διατροφικά σε ασθενείς, ενήλικες και παιδιά, με ένα ευρύ φάσμα παθήσεων.
  • Στα πλαίσια της πτυχιακής μου εργασίας είχα συμμετοχή στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ «Συμμαχία για την υγεία-διατροφή, παρεμβατικά προγράμματα Διατροφικής αγωγής για την αντιμετώπιση εκφυλιστικών παθήσεων» στους νομούς της Κρήτης.
  • Έχω κάνει ομιλίες με στόχο την διατροφική εκπαίδευση παιδιών, εφήβων και ενηλίκων.

Κατάρτιση

Οι εξελίξεις στον χώρο της διατροφής και της διαιτολογίας δεν σταματούν ποτέ γι' αυτό φροντίζω να ενημερώνομαι παρακολουθώντας ημερίδες και συνέδρια. Σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει με στόχο την κατάρτισή μου πάνω σε συγκεκριμένους τομείς τόσο της διατροφής όσο και της ψυχολογίας:

  • Coaching- Mentoring- Συμβουλευτική, από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε συνεργασία με το Coaching Evolution.
  • Επαγγελματική εξειδίκευση στις Διατροφικές Διαταραχές και στην Παιδική Παχυσαρκία MASTER PRACTITIONERS ON EATING DISORDERS & OBESITY, από το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας (National Center of Eating Disorders -NCFED) και το British Psychology Society – BPS.
  • Παρακολούθηση σεμιναρίου με θέμα «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ» από το Βρετανικό κολλέγιο Erudio College
  • Παρακολούθηση επιμορφωτικής εκπαίδευσης στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

Ενδιαφέροντα

Μου αρέσει πολύ να ανακαλύπτω νέες γεύσεις και να ταξιδεύω. Τον ελεύθερο χρόνο μου πλέον τον αξιοποιώ παίζοντας με τον γιο μου & ανακαλύπτωντας ξανά τον κόσμο μαζί του!

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ιουστινιανού & Θέμελη 2, 11473
210 88 39 515
694848 3585
Διαιτολογικό Γραφείο
Λουκία Δραγανιδάκη - Nutri Harmony
Ιουστινιανού & Θέμελη 2, 11473, Αθήνα
210 88 39 515
694848 3585
Λίγα λόγια για το γραφείο

Στο διαιτολογικό γραφείο Nutri Harmony, θα σε υποδεχτεί η Λουκία Δραγανιδάκη. Απο την πρωτη στιγμη θα καταλάβεις πως οι δικές σου ανάγκες, ανησυχίες και στόχοι βρίσκονται στο επίκεντρο των υπηρεσιών που παρέχονται. Μέσα από μια ολιστική προσέγγιση, αναλύουμε και επαναπροσδιορίζουμε τις παραμέτρους που επιδρούν στη διατροφή και θέτουμε ρεαλιστικούς στόχους που σχετίζονται με τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας. Κλείσε το ραντεβού σου δια ζώσης ή διαδικτυακά και διαπίστωσε πώς η μεγάλη αλλαγή επιτυγχάνεται μέσα από μικρά βήματα.