stdClass Object
(
    [id] => 97
    [name] => Αντρέας Κωνσταντίνου
    [alias] => 17303-antreas-konstantinou
    [logo] => 
    [icon] => images/icons/marker.png
    [catid] => 42
    [address] => 6 Τρικάλων
    [town] => Λάρνακα
    [locationstate] => Λάρνακα
    [country] => Κύπρος
    [postal] => 6037
    [latitude] => 34.912853
    [longitude] => 33.603868
    [description] => 
    [exturl] => 
    [place_id] => 
    [extlink] => 
    [use_category_image] => 
    [metakey] => 
    [metadesc] => Αλλάξτε τη σχέση σας με το φαγητό, ρυθμίστε το βάρος σας! Επικοινωνήστε μαζί μου στο +35797906880.
    [contactlink] => 
    [hours] => 
    [phone] => 
    [component] => com_k2
    [extra_id] => 17303
    [maptype] => 
    [language] => *
    [ordering] => 95
    [state] => 1
    [checked_out] => 0
    [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00
    [created_by] => 3651
    [k2alias] => antreas-konstantinou
    [k2catid] => 90
    [k2catalias] => diaitologika-grafeia
    [google_maptype] => ROADMAP
    [bing_maptype] => road
    [map_design] => 1
    [openmapstyle] => 1
)
6 Τρικάλων
Λάρνακα, Λάρνακα.
Κύπρος ,6037

Αντρέας Κωνσταντίνου

23463 Προβολές
Τρικάλων 6, Διαμ. 201, 1ος όροφος, Λάρνακα +357 97 906 880

Εμπειρία

  • Επαγγελματίας διαιτολόγος από το 2009 με προσωπικό γραφείο σε Ελλάδα (2009-2018) και Κύπρο (2018 έως σήμερα)
  • Εφαρμοσμένα μοντέλα τροποποίησης συμπεριφοράς και κινητοποίησης από το 2014 έως σήμερα
  • Διαδικτυακές coaching συνεργασίες με ανθρώπους που δυσκολεύονται να εφαρμόσουν διατροφικά πλάνα από το 2017 έως σήμερα
  • Περισσότερες από 1000 ώρες πρακτικής εξάσκησης σε Νοσοκομεία, κλινικές, γηροκομεία, κέντρα αποκατάστασης και μονάδες νοσηλείας ως κλινικός διαιτολόγος τη διετία 2020 – 2022
  • Εκπαιδευτής συναδέλφων και συνεργάτης του Κέντρου Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ) από το 2020 έως σήμερα

Υπηρεσίες

  • Διαδικτυακό on demand πρόγραμμα Diet Coach Master Class (DCMC). Αφορά όσους χρησιμοποιούν το φαγητό για να διαχειριστούν το στρες, την πίεση και τα αρνητικά συναισθήματα, έχουν «χορτάσει» από δίαιτες και είναι πρόθυμοι να επαναπρογραμματίσουν τη σκέψη τους για την αντιμετώπιση της συναισθηματικής πείνας έτσι ώστε να καταφέρουν να χάσουν βάρος και να το διατηρήσουν για πάντα. 
  • Διαιτολογική υπηρεσία διά ζώσης με σωματομετρικές μετρήσεις και ανάλυση σύστασης σώματος με TANITA MC 780. Εξατομικευμένα διατροφικά πλάνα για μείωση ή αύξηση βάρους, εγκύους, θηλάζουσες και παιδιά αλλά και για παθολογικές καταστάσεις όπως πχ σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1& 2, υπέρταση, υπερλιπιδαιμίες, νεφροπάθειες, καρδιοπάθειες κλπ.
  • Διαιτολογική υπηρεσία διαδικτυακά με έμφαση στη διατροφική εκπαίδευση, στα εξατομικευμένα προγράμματα, στις θρεπτικές συνταγές και στη συνεχή διαδικτυακή υποστήριξη μέσω διαφόρων κοινωνικών μέσων δικτύωσης. 
  • Coach 2 Coach. Εξατομικευμένη παρέμβαση με έμφαση στη διαχείριση καταστάσεων που πυροδοτούν υπερφαγικά επεισόδια και στην εκμάθηση καινούργιων συμπεριφορών, δεξιοτήτων και συνηθειών που οδηγούν σε μια μόνιμη απώλεια βάρους. Οι δεξιότητες αυτές έχουν να κάνουν με παράγοντες ανεξάρτητους από τη δίαιτα όπως είναι ο εντοπισμός και η αλλαγή των παλιών συνηθειών, η κακή οργάνωση, η δημιουργία οράματος, η απόσπαση της προσοχής την ώρα του γεύματος, η διαχείριση συναισθήματος, οι ανικανοποίητες ανάγκες, οι ίδιες επαναλαμβανόμενες δυσλειτουργικές σκέψεις γύρω από το φαγητό και το σώμα  και η πλήρης αποσύνδεση με το παρόν την ώρα που λειτουργείς και πράττεις. Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 70 ημερών και οι συναντήσεις γίνονται ανά 10 ημέρες. Για περισσότερες πληροφορίες αποστείλετε μήνυμα στο info@mydietcoach.gr 
  • Εκπαίδευση σε επαγγελματίες υγείας. Αυτή η εκπαίδευση απευθύνεται σε διαιτολόγους, γυμναστές, ιατρούς, ψυχολόγους και σε άλλους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας και της ευεξίας, οι οποίοι παρόλο που εφαρμόζουν εξαιρετικά τη δουλειά τους δυσκολεύονται να κινητοποιήσουν τους πελάτες τους προς την αλλαγή. 

Σωματικές Μετρήσεις

Πλέον τα σύγχρονα μέσα που διαθέτει ένας επαγγελματίας διαιτολόγος μπορούν να κάνουν φύλλο και φτερό το σώμα αναλύοντας το με κάθε λεπτομέρεια: Σε υγρά, μυϊκή μάζα, οστική μάζα, κατακράτηση, λιπώδη ιστό κλπ.  Οι μετρήσεις αυτές (όπως και η μεζούρα σε διάφορα σημεία του σώματος) έχουν την αξία τους τόσο για τη διάγνωση της κατάστασης της υγείας όσο και για την παρακολούθηση της εξέλιξης και της πορείας του ασθενή. 

Παρόλα αυτά στη δική μου πρακτική δεν δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα στις μετρήσεις επειδή δεν είναι ικανές να αλλάξουν συμπεριφορές. Η εφαρμογή ενός πετυχημένου διατροφικού πλάνου εξαρτάται πρωτίστως από την καλή συνεννόηση, την αλληλοκατανόηση, τη σχέση εμπιστοσύνης και τον αμοιβαίο σεβασμό.

Είπαν για εμένα

Nikol

Όταν ξεκινούσαμε δεν φανταζόμουνα ποτέ ότι η κάθε συνεδρία μαζί σου θα είναι μια αποκάλυψη για μένα κι ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση των στόχων μου. Σου είμαι ευγνώμων γι αυτό το πολύ όμορφο ταξίδι που δεν σου κρύβω ότι θέλω να περιπλανηθώ λίγο ακόμη μαζί σου μέχρι να βρω την Ιθάκη μου!!!! Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος και ένας καταπληκτικός επαγγελματίας! Σε ευχαριστώ!!

Ελένη

Δίνοντάς μου κάθε φορά ασκησούλες με βοήθησες πρακτικά να καταλάβω αυτά που μου εξηγούσες. Το γεγονός ότι ναι μεν τα έλεγες αλλά και έπειτα επιβεβαίωνες με ασκήσεις με βοήθησε αρκετά καθώς είμαι άνθρωπος που μαθαίνει μέσα από την πράξη.

Γράφοντας κάθε φορά μετά το τέλος της συνεδρίας μας λεπτομερώς τα όσα είπαμε μου έδειχνες πόσο πολλή προσοχή δίνεις σ’ αυτά που σου λέω και παράλληλα με βοήθησες να συνειδητοποιήσω αυτά που έλεγα. Ακόμη διαβάζω τα αρχεία από τις συνεδρίες μας και κατανοώ καλύτερα τους συλλογισμούς μου

Αντρέα μπορώ να συνεχίσω να γράφω και άλλα πολλά για σένα, όμως αν ήταν να επιλέξω δύο πράγματα θα έλεγα τα εξής:

  1. ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
  2. ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ

Τζωρτζίνα

Όποιος γνωρίσει τον Ανδρέα , έχει γνωρίσει έναν φίλο, έναν ακούραστο βοηθό ,έναν συμπαραστάτη και έχει κερδίσει κάτι πολυτιμότερο από μια απώλεια βάρους ! Έχει κερδίσει έναν Άνθρωπο !

Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν λόγια για τον Αντρέα...Ως επαγγελματίας είναι άψογος και έτσι έπρεπε...Αλλά ως άνθρωπος δεν υπάρχουν λόγια! Είναι από αυτούς τους ανθρώπους που δεν είναι τυχαίο το ότι βρέθηκαν στο δρόμο σου κάποια στιγμή ή ότι βρέθηκες εσύ στον δικό τους! Είμαι τυχερή που τον γνώρισα!!!

Αναστασία

Άψογος σε όλα του! Και το κυριότερο σου εμπνέει σιγουριά και  εμπιστοσύνη και σαν άνθρωπος και σαν επαγγελματίας με τις άπειρες γνώσεις του. Ο καλύτερος!!!

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Αντρέας Κωνσταντίνου Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.

Ο Αντρέας Κωνσταντίνου είναι απόφοιτος ΤΕΙ (2009) με μεταπτυχιακό στην κλινική διαιτολογία (2022), πιστοποιημένος wellcoach από τον ASCM (2017) και συγγραφέας του βιβλίου MY DIET COACH (2019).