stdClass Object
(
    [id] => 76
    [name] => Ελένη Τσαχάκη
    [alias] => 16038-eleni-tsaxaki
    [logo] => 
    [icon] => images/icons/marker.png
    [catid] => 42
    [address] => 62 Δημητρίου Γούναρη
    [town] => Άνω Γλυφάδα
    [locationstate] => 
    [country] => Ελλάδα
    [postal] => 165 61
    [latitude] => 37.888293
    [longitude] => 23.761237
    [description] => 
    [exturl] => 
    [place_id] => 
    [extlink] => 
    [use_category_image] => 
    [metakey] => 
    [metadesc] => Αλλάξτε τη σχέση σας με το φαγητό, ρυθμίστε το βάρος σας! Επικοινωνήστε μαζί μου στο 2109610990.
    [contactlink] => 
    [hours] => 
    [phone] => 
    [component] => com_k2
    [extra_id] => 16038
    [maptype] => 
    [language] => *
    [ordering] => 74
    [state] => 1
    [checked_out] => 0
    [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00
    [created_by] => 959
    [k2alias] => eleni-tsaxaki
    [k2catid] => 90
    [k2catalias] => diaitologika-grafeia
    [google_maptype] => ROADMAP
    [bing_maptype] => road
    [map_design] => 1
    [openmapstyle] => 1
)
62 Δημητρίου Γούναρη
Άνω Γλυφάδα, Ελλάδα ,165 61

Ελένη Τσαχάκη

69756 Προβολές
Δημητρίου Γούναρη 62 & Α. Παπανδρέου, Άνω Γλυφάδα 2109610990

Εμπειρία

  • Απόφοιτη Διατροφολόγος - Διαιτολόγος του τμήματος Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας της Θεσσαλονίκης
  • Κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος
  • Φοίτηση για μεταπτυχιακή εξειδίκευση στο τμήμα Επιστήμης Διατροφής & Διαιτολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με κατεύθυνση τη «Μοριακή Διατροφή»
  • Μετεκπαίδευση στο NLP Wellbeing Diploma από τον διεθνή φορέα της INLPTA (International NLP Trainers Association) σε συνεργασία με την Dynamic Equilibrium System.
  • Μετεκπαίδευση στο πρόγραμμα «Πέρα από τα Όρια της Δίαιτας» στο Κέντρο Ψυχολογικών Εφαρμογών (ΚΕ.Ψ.ΕΦ.) με σκοπό τη μείωση του σωματικού βάρους σε χρόνια παχύσαρκες γυναίκες μέσω τροποποίησης της διατροφικής συμπεριφοράς, χωρίς τη χρήση «δίαιτας».
  • Μετεκπαίδευση στο σεμινάριο «Ειδικός Αθλητικής Διατροφής» υπό την αιγίδα της «Διεθνούς Κοινότητας Αθλητικής Διατροφής» (ISSN) των ΗΠΑ.
  • Μετεκπαίδευση στο σεμινάριο «Κλινικής Διατροφής» υπό την αιγίδα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • Επιστημονικός συνεργάτης του 1ου portal διατροφής στην Ελλάδα medNutrition.gr, ως υπεύθυνη εταιρικής επικοινωνίας και επιστημονική συντάκτρια από τον Μάρτιο του 2015 έως σήμερα.
  • Διατηρεί ιδιωτικό διαιτολογικό γραφείο στην περιοχή της Γλυφάδας.
  • Αρθρογραφεί τακτικά σε περιοδικά σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή (Elle, Ladylike, κ.α.)
  • Συμμετοχή σε εκπομπές υγείας στην τηλεόραση, όπως «Οδηγός Καλής Ζωής» - Alpha, «Η Ζωή μου Η Υγεία μου» - ΕΡΤ, «Γεύσεις από Ελλάδα» - ΕΡΤ
  • Ομιλίες σε εκδηλώσεις

Υπηρεσίες

Όλες οι συνεδρίες που πραγματοποιούνται έχουν ως βασικό στόχο την διατροφική εκπαίδευση και την τροποποίηση της συμπεριφοράς, με αποτέλεσμα το άτομο να μάθει να διαχειρίζεται τη διατροφή του, να κάνει τις σωστές για εκείνον επιλογές, ώστε να μπορεί να διαχειρίζεται το σωματικό του βάρος, τις σκέψεις του γύρω από αυτό και κατ’ επέκταση την ευεξία του. Στο διαιτολογικό γραφείο παρέχονται:

Εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής για:

  • Όλες τις ηλικιακές ομάδες (παιδιά, εφήβους, ενήλικες, άτομα τρίτης ηλικίας)
  • Γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού
  • Αθλητές και αθλούμενους

Εξατομικευμένη διατροφική παρέμβαση

  • Διαχείριση Βάρους (διατήρηση, μείωση, αύξηση)
  • Καρδιαγγειακά νοσήματα και υπερχοληστερολαιμία
  • Σακχαρώδη Διαβήτη
  • Υπέρταση
  • Οστεοπόρωση
  • Γαστρεντερολογικές παθήσεις (όπως δυσκοιλιότητα, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, κ.α.)

Πέρα από τα Όρια της Δίαιτας

Αποτελεί μία νέα, καινοτόμα οπτική για την προσέγγιση και αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, χωρίς «δίαιτα» και τη δημιουργία διαιτολογίου. Βασικά στοιχεία της μεθόδου είναι:

  • η εκπαίδευση στο φυσιολογικό τρόπο διατροφής
  • η θετική αυτό-εκτίμηση και στάση για την εικόνα σώματος του κάθε ατόμου
  • η μείωση άγχους και στρες για τα χρονικά όρια επίτευξης του στόχου

Η αξιοποίηση αυτής της υπηρεσίας γίνεται έπειτα από αξιολόγηση του ατόμου κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίας.

Σωματικές Μετρήσεις

  • Σωματομετρήσεις (μέτρηση βάρους, ύψους, περιφέρειας μέσης και ισχύων).
  • Ανάλυση σύστασης σώματος που περιλαμβάνει: αξιολόγηση των επιπέδων ολικού λίπους, σπλαχνικού λίπους, μυϊκής μάζας, άλιπης μάζας, οστικής μάζας, συνολικών υγρών σώματος και ανάλυση ενδοκυττάριου και εξωκυττάριου υγρού (αξιολόγηση κατακράτησης υγρών). Επιπλέον πραγματοποιούνται και τμηματικές μετρήσεις κατανομής λίπους και μυϊκής μάζας στα άκρα και στον κορμό.
  • Μέτρηση του βασικού μεταβολισμού με συσκευή έμμεσης θερμιδομετρίας.

Είπαν για μένα

konstantina dinou
Η συνεργασία μου με την Ελένη όλο τον καιρό που κράτησαν οι συνεδρίες ήταν πραγματικά άψογη. Η Ελένη είναι εξαιρετική επαγγελματίας με αγάπη και πάθος για τη δουλειά της. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία αφουγκράζεται τον στόχο που έχεις θέσει και με τον δικό της μοναδικό τρόπο σε βοηθάει να τον πετύχεις χωρίς να βγαίνεις ιδιαίτερα από τις διατροφικές σου επιλογές και το κυριότερο χωρίς να νιώθεις ότι ΠΕΙΝΑΣ επειδή κανείς δίαιτα. Σκέψη που τρομάζει!!! Ο καλοσυνάτος και ευγενικός της τρόπος, οι πλούσιες και εξειδικευμένες γνώσεις της,η οργάνωση και η τάξη που έχει ως άνθρωπος σου παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες-οδηγίες για να υιοθετήσεις μια νέα οπτική για το τί σημαίνει ΔΙΑΤΡΟΦΗ!!!!!!

Vassiliki P.
Ότι και να πω για την Ελένη μας είναι λίγο μπροστά σε όλα αυτά που έχει κάνει για μένα..στην αρχή την βρήκα από τα σοσιαλ και ήμουν επιφυλακτική μιας και ήταν η πρώτη φορά που πήρα την απόφαση να ξεκινήσω διατροφή με κάποιον ειδικό σε αυτό το κομμάτι! Ε λοιπόν ήταν το καλύτερο δώρο στον εαυτό μου! Η Ελένη ήταν εκεί σε όλο το ταξίδι αυτό, βοηθώντας με να κατανοήσω πολλά σημαντικά πράγματα πάνω στο κομμάτι της διατροφής και κάνοντας αυτήν μου την προσπάθεια σαν ένα παιχνίδι. Πλέον την έχω συστήσει σε συγγενείς και φίλους και την έχουν αγαπήσει όσο και εγώ! Ελένη μου το ευχαριστώ είναι λίγο, είσαι η καλύτερη στο είδος σου και αυτό φάνηκε απο την πρώτη μας γνωριμία! Ένιωσα σιγουριά και σε εμπιστεύτηκα με τυφλα μάτια και δεν έπεσα έξω!

ANGELA PEFANIS
ΗΡΕΜΗ  ΔΥΝΑΜΗ !!! ΛΙΓΕΣ  ΦΟΡΕΣ  ΣΥΝΑΝΤΑΣ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ  ΣΤΟ  ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ  ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΟΥΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ . Η ΕΛΕΝΗ  ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΗ  ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ , ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ , ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ  ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΣΕ  ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΔΙΝΟΤΑΣ ΣΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΣΟΥ . ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥ  ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ . ΣΕ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ .

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Ελένη Τσαχάκη Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.

Η Ελένη Τσαχάκη είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, M.Sc. με μετεκπαιδεύσεις στην τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς και τον τρόπο σκέψης γύρω από τη διατροφή. Ως αποτέλεσμα αυτών, μπορεί και αναγνωρίζει σύντομα λανθασμένα μοτίβα συμπεριφοράς και να βοηθά τους ανθρώπους να αποκτήσουν την ευεξία τους.

Μέσα στις συνεδρίες, χρησιμοποιεί νέες ιδέες και ειδικές τεχνικές που συνδυάζουν τη διατροφή, τη νευρολογία και τη ψυχολογία, καθώς και άλλες επιστήμες, παρέχοντας μία ολιστική προσέγγιση στη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Παρέχει τις υπηρεσίες της, στο προσωπικό της διαιτολογικό γραφείο στη Γλυφάδα (Νότια Προάστια), καθώς και εξ’αποστάσεως (online).