stdClass Object
(
    [id] => 77
    [name] => Κωνσταντίνος Μπακόπουλος
    [alias] => 16167-konstantinos-bakopoulos
    [logo] => 
    [icon] => images/icons/marker.png
    [catid] => 42
    [address] => Λ. Μεσογείων 41, Αμπελόκηποι
    [town] => Αμπελόκηποι
    [locationstate] => 
    [country] => Ελλάδα
    [postal] => 115 26
    [latitude] => 37.987037
    [longitude] => 23.765346
    [description] => 
    [exturl] => 
    [place_id] => 
    [extlink] => 
    [use_category_image] => 
    [metakey] => 
    [metadesc] => Αλλάξτε τη σχέση σας με το φαγητό, ρυθμίστε το βάρος σας! Επικοινωνήστε μαζί μου στο 2155052750.
    [contactlink] => 
    [hours] => 
    [phone] => 215 50 52 750
    [component] => com_k2
    [extra_id] => 16167
    [maptype] => 
    [language] => *
    [ordering] => 75
    [state] => 1
    [checked_out] => 0
    [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00
    [created_by] => 1532
    [k2alias] => konstantinos-bakopoulos
    [k2catid] => 90
    [k2catalias] => diaitologika-grafeia
    [google_maptype] => ROADMAP
    [bing_maptype] => road
    [map_design] => 1
    [openmapstyle] => 1
)
Λ. Μεσογείων 41, Αμπελόκηποι
Αμπελόκηποι, Ελλάδα ,115 26
215 50 52 750

Κωνσταντίνος Μπακόπουλος

69096 Προβολές
Λ. Μεσογείων 41, Αμπελόκηποι, 11526 (4ος όροφος) 2155052750

Εμπειρία

  • Απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολόγιας Κρήτης
  • Μετεκπαίδευση στο στο Κέντρο Ψυχολογικών Εφαρμογών (ΚΕ.Ψ.ΕΦ.) με σκοπό τη μείωση του σωματικού βάρους χρόνια υπέρβαρων και παχύσαρκων ατόμων, χωρίς τη χρήση δίαιτας αλλά μέσω τροποποίησης της διατροφικής συμπεριφοράς.
  • Μετεκπαίδευση «Ειδικός Αθλητικής Διατροφής» υπό την αιγίδα της «Διεθνούς Κοινότητας Αθλητικής Διατροφής» (ISSN) των ΗΠΑ.
  • Συμμετοχή στο στο πρόγραμμα «Αρχιμίδης ΙΙΙ», ένα πρόγραμμα Διαδικτυακής Διατροφικής Παρέμβασης με σκοπό την προώθηση της Υγιεινής Διατροφής σε παιδιά δημοτικού.
  • Επιστημονικός συντάκτης του 1ου portal διατροφής στην Ελλάδα medNutrition.gr
  • Διατηρεί ιδιωτικό Διαιτολογικό γραφείο στην περιοχή των Αμπελοκήπων.
  • Αρθρογραφεί τακτικά σε περιοδικά σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή

Υπηρεσίες

Η μέθοδός μου βασίζεται στη διατροφική εκπαίδευση και την τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς με στόχο την αύξηση της αυτο-αποτελεσματικότητάς σας.

Εξατομικευμένη διατροφική παρέμβαση για:

  • Διαχείριση Βάρους (Μείωση, Διατήρηση και Αύξηση Βάρους)
  • Κλινική διατροφή (Παχυσαρκία, Καρδιαγγειακά, Σακχαρώδης Διαβήτης κ.α.)
  • Αθλητική Διατροφή (Αθλητών και Αθλούμενων)
  • Διατροφή στην Τρίτη Ηλικία
  • Εγκυμοσύνη και θηλασμός
  • Χορτοφαγία

Πέρα από τη Δίαιτα

Η μέθοδος βασίζεται απόλυτα στη διατροφική εκπαίδευση του ατόμου, στη θετική αυτό-εκτίμηση και στη θετική στάση απέναντι στην εικόνα σώματος. Έχει στόχο την οριστική απώλεια βάρους δίχως τη χρήση ενός πλάνου διατροφής, μόνο με την τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς.

Ανάλυση Σύστασης Σώματος

Το γραφείο μας διαθέτει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό ανάλυσης σύστασης σώματος. Πιο αναλυτικά παρέχονται:

  • Ανάλυση σύστασης σώματος (μέτρηση ποσοστού λίπους, λιπώδους μάζας, σπλαχνικού λίπους μυικής μάζας, σωματικών υγρών, οστικής μάζας, δείκτη σαρκοπενίας και κυτταρικής υγείας).
  • Δυνατότητα τμηματικής ανάλυσης
  • Σωματομετρήσεις (μέτρηση ύψους και περιφερειών του σώματος)
  • Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού με τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό
  • Μέτρηση Δερματικών Πτυχών

Είπαν για μένα

George Tsalikis
Δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνω σε διαδικασία να χάσω βάρος, είναι όμως σίγουρα η πρώτη φορά το αποτέλεσμα δικαιώνει τη προσπάθεια. Αργά και σταθερά χάνω λίπος (5,5 μήνες - 12 κιλά), έχω αποκτήσει πολύ καλές διατροφικές συνήθειες και δεν "ψάχνομαι για αμαρτίες". Δεν έχω στερηθεί τίποτα απολύτως καθώς ο Κωνσταντίνος προτείνει συνεχώς ευφάνταστες συνταγές και εναλλακτικές επιλογές στα γεύματα ώστε να μην βαριέμαι τα ίδια γεύματα αλλά και να αλλάζουν οι συνδυασμοί ώστε να μην αναζητώ τις γεύσεις που θέλω σε κακής ποιότητας τροφές. Επίσης, δεν έχω πλέον καμία ενόχληση στο στομάχι, φουσκώματα και καούρες (αυτό το είχα όλη μέρα....). Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και θα τον σύστηνα ανεπιφύλακτα σε όλους, άλλωστε στον Κωνσταντίνο με σύστησε ο αδερφός μου (αθλητής και με πολύ απαιτητικό πρόγραμμα) και εγώ με τη σειρά μου σύστησα τη ξαδερφη μας. Μεγαλύτερο θέμα έχω εγώ βέβαια αλλά με τη βοήθεια και την υποστήριξη του Κωνσταντίνου σύντομα θα απαλλαγώ!

ilektra Bal
Ο Κωνσταντίνος είναι η επιτομή του επαγγελματία. Αν και ο στόχος μου ήταν να χάσω μόνο 2-3 κιλά, εκτίμησα ιδιαίτερα το γεγονός οτι αντιμετώπισε με ενδιαφέρον  την περίπτωσή μου και με αυξημένη ενσυναίσθηση. Τα διαιτολόγια του είναι εξατομικευμένα, και ο ίδιος είναι επεξηγηματικός και υποστηρικτικός. Είναι απο τις λίγες διατροφές που έχω ακολουθήσει, που εκτός από αποτέλεσμα ,μου δίνουν και ικανοποιητικό αίσθημα κορεσμού. Είναι ιδανικός για άτομα που γυμνάζονται , καθώς είναι γνώστης των διατροφικών παραμέτρων και των εξειδικευμένων ενεργειακών αναγκών όσων αθλούνται. Είναι φιλικός, ιδιαίτερα συνεπής στα ραντεβού του και ανταποκρίνεται άμεσα στα ηλεκτρονικά μηνύματα. Αισθάνομαι πολύ ευχαριστημένη από τη συνεργασία μας.

Sir_Nousis
Τι να πρωτοπείς για αυτό τον άνθρωπο..;! Με το που μπαίνεις στο χώρο του καταλαβαίνεις ότι η μόνη επιλογή είναι η επιτυχία. Ξεκινώντας από την υποδοχή λοιπόν, συναντάς έναν όμορφο, εντυπωσιακό και πεντακάθαρο χώρο. Η κοπέλα της reception πολύ ευγενική και γλυκιά, σε κάνει αμέσως να νιώσεις οικεία και να ξεπεράσεις τον οποιοδήποτε ενδοιασμό μπορεί να είχες έως τώρα. Συνεχίζοντας στο γραφείο του Κωνσταντίνου, σε υποδέχεται πάντα χαμογελαστός και ευδιάθετος χωρίς να σε κοιτάει σαν μία επιπλέον ‘’ανώνυμη και τυπική συνεδρία’’. Μέχρι τώρα μετράμε -10kg με πολύ καλή ισορροπία στη διατροφή μου και χωρίς ακρότητες και ανακρίβειες στο εβδομαδιαίο μου διαιτολόγιο. Το motivation που λαμβάνω σε κάθε μας συνάντηση είναι τόσο ισχυρό που το μόνο που θέλω είναι να συνεχίσω προς την κατάκτηση του στόχου μου. Για μένα πλέον δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Μπακόπουλος και ξερό ψωμί!

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Κωνσταντίνος Μπακόπουλος Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Ο Κωνσταντίνος Μπακόπουλος είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και ιδρυτής του κέντρου εργομετρικής αξιολόγησης & βελτίωσης αθλητικής απόδοσης NutriErgo. Παρέχει τις διαιτολογικές του υπηρεσίες στο ιδιωτικό του γραφείο στην περιοχή των Αμπελοκήπων.