ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
konstantinos bakopoulos diaitologos diatrofologos

Κωνσταντίνος Μπακόπουλος

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
736149 Προβολές
Διαιτολογικό Γραφείο
Κωνσταντίνος Μπακόπουλος
Λ. Μεσογείων 41, Αμπελόκηποι, 11526 (4ος όροφος)

Σπουδές

Ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές σπουδές μου στο Τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολόγιας Κρήτης. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, συνεχίζω τις μεταπτυχιακές σπουδές μου (Master of Science) στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στον τομέα «Διατροφή & Άσκηση».

Απασχόληση

Πλέον, παρέχω τις διαιτολογικές μου υπηρεσίες στο ιδιωτικό μου διαιτολογικό γραφείο, στην περιοχή των Αμπελοκήπων, επί της οδού Μεσογείων. Παράλληλα, από το 2016 είμαι ενεργό μέλος της μεγάλης ομάδας του medNutrition.gr ως επιστημονικός συντάκτης.

Στα ακόλουθα links μπορείτε βρείτε την πιο πρόσφατη αρθρογραφία μου πάνω σε θέματα διατροφής:

Η διατροφική εκπαίδευση του κοινού αποτελεί σημαντικό μου μέλημα. Για το λόγο αυτό, έχω τη χαρά να αρθρογραφώ σε ηλεκτρονική (άρθρα, ebook, infographic) αλλά και σε έντυπη μορφή (περιοδικό « Ευεξία και Διατροφή» του ΕΛΙΓΑΣΤ).

Παράλληλα, ασχολούμαι με το vlogging με σκοπό την ενημέρωση του κοινού σε θέματα διατροφής και υγείας διατηρώντας προσωπικό YouTube κανάλι.

mpakopoulos dietitian cv

 

Κατάρτιση

Μεγάλη μου αγάπη αποτελεί η αθλητική διατροφή, η οποία με κέρδισε ήδη από τα προπτυχιακά μου χρόνια, κατά την εκπόνηση της πτυχιακής μου εργασίας με τίτλο «Ασφάλεια των συμπληρωμάτων πρωτεΐνης ορού γάλακτος και οι επιδράσεις τους στην υγεία». Ως εκ τούτου, ολοκλήρωσα την εκπαίδευση «Ειδικός Αθλητικής Διατροφής» υπό την αιγίδα της «Διεθνούς Κοινότητας Αθλητικής Διατροφής» (ISSN) των ΗΠΑ.

Επιπλέον, έχω ολοκληρώσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ψυχολογικής προσέγγισης της παχυσαρκίας στο Κέντρο Ψυχολογικών Εφαρμογών (ΚΕ.Ψ.ΕΦ.) το οποίο αποτελεί μία διαφορετική προσέγγιση στη μείωση του σωματικού βάρους χρόνια υπέρβαρων και παχύσαρκων ατόμων, χωρίς τη χρήση δίαιτας αλλά μέσω τροποποίησης της διατροφικής συμπεριφοράς.

Στα πλαίσια της ενασχόλησής μου με την επιστημονική έρευνα έχω συμμετάσχει στο πρόγραμμα «Αρχιμίδης ΙΙΙ» ένα πρόγραμμα Διαδικτυακής Διατροφικής Παρέμβασης με σκοπό την προώθηση της Υγιεινής Διατροφής σε παιδιά δημοτικού.

Ενδιαφέροντα

Ιδιαίτερη αδυναμία μου αποτελούν οι αγώνες δρόμου (5, 10km & Half-marathon) και τα μαχητικά αθλήματα (kick boxing). Ως εκ τούτου βρίσκω καθημερινά χρόνο στο πρόγραμμα μου για να εντάξω την προπόνησή μου. Τέλος, ως γνήσιος διαιτολόγος δεν παραλείπω να δοκιμάζω νέες γεύσεις και προϊόντα από όλο τον κόσμο.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διαιτολογικό Γραφείο
Κωνσταντίνος Μπακόπουλος
Λ. Μεσογείων 41, Αμπελόκηποι, 11526 (4ος όροφος)
2155052750
Λίγα λόγια για το γραφείο

Το διαιτολογικό γραφείο βρίσκεται στη Λ. Μεσογείων 41, πολύ κοντά στο σταθμό του μετρό Αμπελόκηποι. 

Ο ζεστός και φιλικός χώρος του γραφείου έχει επιμεληθεί με ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα και είναι έτοιμος να σας υποδεχθεί σε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον. Παράλληλα, ο υπερσύγχρονος και επαγγελματικός εξοπλισμός του γραφείου μας σας εγγυάται ακρίβεια αποτελεσμάτων σε κάθε μέτρηση.