stdClass Object
(
    [id] => 86
    [name] => Μαρία Γ. Χριστοπούλου
    [alias] => 16731-maria-g-xristopoylou
    [logo] => 
    [icon] => images/icons/marker.png
    [catid] => 42
    [address] => 19 Σωτήρος
    [town] => Καλλιθέα
    [locationstate] => 
    [country] => Ελλάδα
    [postal] => 105 58
    [latitude] => 37.972703
    [longitude] => 23.731829
    [description] => 
    [exturl] => 
    [place_id] => ChIJP7YDIRa9oRQROiIqNmKgXYA
    [extlink] => 
    [use_category_image] => 
    [metakey] => 
    [metadesc] => Αλλάξτε τη σχέση σας με το φαγητό, ρυθμίστε το βάρος σας! Επικοινωνήστε μαζί μου στο 2109593390.
    [contactlink] => 
    [hours] => 
    [phone] => 
    [component] => com_k2
    [extra_id] => 16731
    [maptype] => 
    [language] => *
    [ordering] => 84
    [state] => 1
    [checked_out] => 0
    [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00
    [created_by] => 933
    [k2alias] => maria-g-xristopoylou
    [k2catid] => 90
    [k2catalias] => diaitologika-grafeia
    [google_maptype] => ROADMAP
    [bing_maptype] => road
    [map_design] => 1
    [openmapstyle] => 1
)
19 Σωτήρος
Καλλιθέα, Ελλάδα ,105 58

Μαρία Γ. Χριστοπούλου

66717 Προβολές
Σωτήρος 19 Πλάκα - Σύνταγμα 2109593390

Εμπειρία

christopoulou dietitian

 

Υπηρεσίες

  • Κλινική Διατροφή
  • Ενσυνείδητη διατροφική εκπαίδευση (διαισθητική διατροφή) με στόχο την τροποποίηση συμπεριφοράς, τη σωματική, νοητική και τη ψυχική υγεία.
  • Ρύθμιση υγιούς σωματικού βάρους & βελτίωση σύστασης σώματος
  • Οικογενειακή Διατροφή
  • Εγκυμοσύνη
  • Υποστήριξη Μητρικού Θηλασμού και Εισαγωγή Τροφών
  • Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής
  • Online συνεδρίες διατροφικής υποστήριξης

Σωματικές μετρήσεις

  • Μέτρηση βάρους, ύψους και περιφερειών
  • Ανάλυση σύσταση σώματος – λιπομέτρηση: Η ανάλυση συμπεριλαμβάνει αξιολόγηση των επιπέδων λίπους, μυϊκής μάζας, άλιπης μάζας, οστικής μάζας, συνολικών υγρών σώματος.
  • Αξιολόγηση ποσοστού σωματικού λίπους και παρακολούθηση των μεταβολών του
  • Χρήση καμπυλών ανάπτυξης για την αξιολόγηση της σε παιδιά και εφήβους

Είπαν για μένα

valy g
Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουμε μια πολύ συγκεκριμένη εικόνα στο μυαλό μας για τον / την διαιτολόγο. Ευτυχώς η Μαρία είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό. Προσεγγίζει τον κάθε άνθρωπο με πολλή ευγένεια, σεβασμό, ενσυναίσθηση και γνήσιο ενδιαφέρον και επαγγελματισμό. Σε βοηθά να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στην τροφή και να αποκτήσεις σταδιακά καλύτερες διατροφικές συνήθειες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για κάποιον που έχει χρόνια προβλήματα με το σωματικό βάρος. Ακριβώς, γιατί είναι αυτός που δεν είναι σε θέση να τηρήσει ένα κλασικό διαιτολόγιο και ταυτόχρονα γεμίζει ενοχές. Σου μαθαίνει πως δεν υπάρχουν απαγορευμένες τροφές και πως όλα μπορούν να έχουν θέση στη προσπάθειά σου . Το διαιτολόγιο ως κάτι που πρέπει να τηρηθεί απαρέγκλιτα δεν υφίσταται. Ακόμα και ένα διατροφικό πλάνο σε βοηθά να βρεις πολλές έξυπνες και νοστιμότατες επιλογές προσαρμοσμένες στα δικά σου γούστα, τις διατροφικές συνήθειες και το πρόγραμμά σου.Επίσης, είναι πολύ ευέλικτη ως προς την προσέγγιση του ζητήματος της διατροφής , πολύ σημαντικό ειδικά όταν συνυπάρχει κάποιου είδους διατροφική διαταραχή. Είναι πάντα εκεί για να σε ακούσει, να σε στηρίξει να σε συμβουλέψει με εφόδιο τις γνώσεις, την πολύτιμη και μακροχρόνια εμπειρία της στο πεδίο και πάνω από όλα την αγάπη της για τον άνθρωπο. Είναι ακούραστη . Εκπαιδεύεται και ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις στον τομέα της και αντιμετωπίζει το ζήτημα το θέμα της διατροφής ολιστικά . Είναι η μοναδική από τους διαιτολόγους που έχω επισκεφτεί που νομίζω ότι μπορεί να με βοηθήσει στη διαχείριση του βάρους. Πραγματικά, αξίζει να επιδιώξετε μια συνεργασία μαζί της , αν το ζήτημα του σωματικού βάρους και η εικόνα σώματος σας σας προβληματίζει με οποιοδήποτε τρόπο.

 

Pavlos Moulios
Η κυρία Χριστοπούλου αποτελεί μια σπάνια περίπτωση επιστήμονα και επαγγελματία. Η υψηλή της επιστημονική κατάρτιση σε συνδυασμό με την ολιστική της προσέγγιση στο πρόβλημα της διαχείρισης του βάρους είναι αυτό που την ξεχωρίζει. Σε ό, τι αφορά την δική μου εμπειρία, απευθύνθηκα στην κα Χριστοπούλου για την απώλεια κιλών που είχαν συσσωρευθεί από έναν συνδυασμό κακής διατροφής, άγχους,και έλλειψης κανόνων σωστής διατροφής. Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν η απεικόνιση των συνεπειών και στις αιματολογικές μου εξετάσεις, πολύ νωρίς για την ηλικία μου. Η κυρία Χριστοπούλου με βοήθησε

1.Να χτίσω μια νέα κουλτούρα διατροφής.
2. Να αποσυνδέσω την σωστή διατροφή από την στέρηση και την ταλαιπωρία.
3. Να βρίσκουμε συνεχώς εναλλακτικές, ανάλογα με την περίσταση και τις δυνατότητες μου.
4. Να δικτυωθώ και με άλλους σοβαρούς επαγγελματίες και επιστήμονες της υγείας όποτε χρειάστηκε, ωστέ ν΄αντιμετωπίσω συνολικά ζητήματα του μεταβολισμού.
5. Να ενημερώνομαι συνεχώς για τις εξελίξεις στα ζητήματα υγείας-διατροφής μέσα από φιλτραρισμένη πληροφορία και όχι με τσιτάτα wellness και πειραματισμών.
Την συνιστώ ανεπιφύλακτα και ξέρω ότι θα συνεχίσω να την συμβουλεύομαι ες αεί

Amalia Moustaki
 
Εξαίρετη επιστήμονας και σωστή επαγγελματίας. Την ξεχωρίζει η ολιστική προσέγγιση των ασθενών της. Το δύσκολο δεν είναι να βρεις απλώς ένα πρόγραμμα διατροφής. Άλλωστε, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο χιλιάδες δίαιτες, για κάθε γούστο και για κάθε στόχο. Με την κ. Χριστοπούλου, όμως, το συστατικό της επιτυχίας δε βρίσκεται μόνο στους συνδυασμούς τροφών και στα γραμμάρια υδατανθράκων ή πρωτεϊνών. Βρίσκεται στο ότι γνωρίζεις έναν άνθρωπο που πραγματικά νοιάζεται για σένα, που βρίσκεται κοντά σου, σε κάθε φάση της προσπάθειας, που έχει κατανόηση και ενσυναίσθηση. Της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη!

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Μαρία Χριστοπούλου Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Η Μαρία Χριστοπούλου είναι Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, RD με επιπλέον εξειδίκευση στις Διατροφικές Διαταραχές. Εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτις στο Κέντρο Ημέρας "ΑΝΑΣΑ¨ και παράλληλα ιδιωτεύει στο γραφείο της στο Σύνταγμα.