ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ

Επιστήμη

Κατανάλωση επεξεργασμένου κόκκινου κρέατος και νόσος Crohn

07 Ιανουαρίου 2020
της Ευσταθίας Παπαδά
8592 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί

Κλινική εικόνα μικροθρεπτικών ελλείψεων σε Δέρμα, Νύχια και Μαλλιά

30 Δεκεμβρίου 2019
της Μαρκέλλας Συμεοπούλου
14577 Προβολές 3 λεπτά να διαβαστεί

Πώς ωφελεί τους ηλικιωμένους η φυσική δραστηριότητα και η υψηλή πρωτεϊνική πρόσληψη;

10 Δεκεμβρίου 2019
της Ευσταθίας Παπαδά
8568 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί

Πώς επιδρά η ποιότητα και η ποσότητα του λίπους της vegan διατροφής σε δείκτες υγείας;

04 Δεκεμβρίου 2019
της Ευσταθίας Παπαδά
7980 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί

Επεξεργασμένα τρόφιμα: για ποιο λόγο ενοχοποιούνται

18 Νοεμβρίου 2019
της Μαρκέλλας Συμεοπούλου
10182 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί

Πόσο μας χορταίνει ένα χορτοφαγικό γεύμα;

11 Νοεμβρίου 2019
της Ευσταθίας Παπαδά
7491 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί

Μήπως ο πελάτης σου κοιμάται με την τηλεόραση ανοιχτή;

05 Νοεμβρίου 2019
της Μαρίας Κοντοέ
9654 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί

Φυστίκια Αιγίνης ως σνακ: Επίδραση στη συνολική πρόσληψη ενέργειας και τον κορεσμό

28 Οκτωβρίου 2019
της Ευσταθίας Παπαδά
167331 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί