PORTAL
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ
E-SHOP
INFO
Menu:
Αρχική
Επιστήμη
— Επιστημονικά Νέα
— Συνέδρια
— Ομιλίες
Επάγγελμα
— Εργασία
— Νομοθεσία
— Academy
—— Webinar Video
Εργαλεία
— Download Page για το διαιτολόγο
Blog
Επικαιρότητα
— e-Βιβλιοθήκη
—— Download Page για το διαιτολόγο
— Συνεντεύξεις
— Δελτία Τύπου
— Διαγωνισμοί
— Live Streaming
Τα πάντα για τον επαγγελματία διαιτολόγο
PORTAL
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ
E-SHOP
INFO
Αρχική
Επιστήμη
Επιστημονικά Νέα
Συνέδρια
Ομιλίες
Επάγγελμα
Εργασία
Νομοθεσία
Academy
Εργαλεία
Blog
Επικαιρότητα
e-Βιβλιοθήκη
Συνεντεύξεις
Δελτία Τύπου
Διαγωνισμοί
Live Streaming
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ
Επιστήμη
Προβολή
Κατανάλωση επεξεργασμένου κόκκινου κρέατος και νόσος Crohn
07 Ιανουαρίου 2020
της Ευσταθίας Παπαδά
8349 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
GUIDE
Κλινική εικόνα μικροθρεπτικών ελλείψεων σε Δέρμα, Νύχια και Μαλλιά
30 Δεκεμβρίου 2019
της Μαρκέλλας Συμεοπούλου
13998 Προβολές
3 λεπτά να διαβαστεί
Εναλλακτικές επιλογές κρέατος για μία βιώσιμη διατροφή
18 Δεκεμβρίου 2019
της Χριστίνας Λαμπρινού
8466 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
Πώς ωφελεί τους ηλικιωμένους η φυσική δραστηριότητα και η υψηλή πρωτεϊνική πρόσληψη;
10 Δεκεμβρίου 2019
της Ευσταθίας Παπαδά
8343 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Πώς επιδρά η ποιότητα και η ποσότητα του λίπους της vegan διατροφής σε δείκτες υγείας;
04 Δεκεμβρίου 2019
της Ευσταθίας Παπαδά
7725 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Νέα δεδομένα για την επίδραση του κόκκινου και επεξεργασμένου κρέατος στην υγεία: Αλλαγή κατευθυντήριων οδηγιών;
27 Νοεμβρίου 2019
του Γεώργιου Σαλταούρα
8571 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
Επεξεργασμένα τρόφιμα: για ποιο λόγο ενοχοποιούνται
18 Νοεμβρίου 2019
της Μαρκέλλας Συμεοπούλου
9891 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
Πόσο μας χορταίνει ένα χορτοφαγικό γεύμα;
11 Νοεμβρίου 2019
της Ευσταθίας Παπαδά
7281 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Μήπως ο πελάτης σου κοιμάται με την τηλεόραση ανοιχτή;
05 Νοεμβρίου 2019
της Μαρίας Κοντοέ
9402 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Φυστίκια Αιγίνης ως σνακ: Επίδραση στη συνολική πρόσληψη ενέργειας και τον κορεσμό
28 Οκτωβρίου 2019
της Ευσταθίας Παπαδά
166992 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
27
28
29
30
31
32
33
Προβολή
Προβολή
×