Επιστήμη

Επιστημονικά Νέα

Δίαιτα χαμηλή σε FODMAPs, χωρίς γλουτένη ή ισορροπημένη στο Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου;

29 Απριλίου 2020
της Ευσταθίας Παπαδά
10647 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί

Μαγνήσιο και Βιταμίνη Ε στο Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών

06 Απριλίου 2020
της Ευσταθίας Παπαδά
16569 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί

Η επίδραση της διαφήμισης των fast food στους εφήβους

01 Απριλίου 2020
της Μαρίας Κοντοέ
8964 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί

Πώς επιδρά το λάδι καρύδας στην υγεία της καρδιάς;

18 Μαρτίου 2020
του Γεώργιου Σαλταούρα
9156 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί

Απαραίτητα Λιπαρά Οξέα στους Vegans: προβληματισμοί και συστάσεις

11 Μαρτίου 2020
της Μαρκέλλας Συμεοπούλου
8565 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί

Διατροφή «Φιλική» στο Περιβάλλον, «Φιλική» και στο Βάρος

12 Φεβρουαρίου 2020
του Γεώργιου Σαλταούρα
10596 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί

Διατροφική προσέγγιση ενός πελάτη με ημικρανίες

04 Φεβρουαρίου 2020
8259 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί