ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
giorgos karamaniolas diaitologos

Γιώργος Καραμανιώλας

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
54093 Προβολές

Σπουδές

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας Θεσσαλίας και ειδικός άσκησης στη διαχείριση βάρους (weight management exercise specialist – level 4) από τον ιδιωτικό εκπαιδευτικό πάροχο GRAFTS HELLAS. Κατά την εκπόνηση της πτυχιακής μου ασχολήθηκα με τη διατροφική υποστήριξη για αθλητές με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1. Στόχος μου είναι να συνεχίσω τις σπουδές μου σε μεταπτυχιακό επίπεδο και ταυτόχρονα να παρακολουθήσω μαθήματα για τη λήψη ενός δεύτερου πτυχίου από το τμήμα φυσικής αγωγής και αθλητισμού. Έτσι, λαμβάνοντας όσες περισσότερες γνώσεις μπορώ θα είναι χαρά μου να υποστηρίζω ανθρώπους που επιθυμούν ένα υγιές σώμα και κατ’επέκταση μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Απασχόληση

Στα πλαίσια της πρακτικής μου άσκησης, είχα την ευκαιρία να δουλέψω στο διαιτολογικό γραφείο του κύριου Παρασκευά Παπαχρήστου. Εκεί, ήρθα σε επαφή με πληθώρα περιστατικών που αποζητούσαν ένα πιο υγιές σώμα. Αυτή τη στιγμή, εργάζομαι σε μεγάλη αλυσίδα γυμναστηρίων, ενώ, με μεγάλη μου χαρά αποτελώ και μέλος της επιστημονικής ομάδας του medNutrition, του 1ου διατροφικού portal σε Ελλάδα και Κύπρο.

Κατάρτιση

Θεωρώ πολύ σημαντικό να ενημερώνομαι συνεχώς, για τις τελευταίες εξελίξεις στην επιστήμη της Διατροφής και του Fitness αλλά και εκμεταλλεύομαι την κάθε ευκαιρία για επιπλέον γνώση. Για αυτό, κατά τη διάρκεια των σπουδών μου υπήρξα φοιτητής στο University of Life Sciences στο Lublin ως υπότροφος του προγράμματος Erasmus + ενώ, πλέον, προσπαθώ να παρακολουθώ συχνά διάφορα σεμινάρια και συνέδρια που αφορούν τη διατροφή,τη γυμναστική και την ευζωία.

Ενδιαφέροντα

Αγαπώ τη γυμναστική , τα ταξίδια και τα βιβλία. Έτσι, στον ελεύθερο χρόνο μου, εάν δε με βρείτε σε κάποιο γυμναστήριο, θα με βρείτε να διαβάζω ένα βιβλίο ή να περνώ χρόνο με την οικογένεια, τους φίλους και τον αγαπημένο μου σκύλο.

Στοιχεία Επικοινωνίας

6989279847