ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
giorgos karamaniolas diaitologos

Γιώργος Καραμανιώλας

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
11235 Προβολές

Σπουδές

Είμαι τελειόφοιτος του τμήματος Διατροφής και διαιτολογίας του ΤΕΙ Θεσσαλίας και ειδικός άσκησης στη διαχείριση βάρους (weight management exercise specialist – level 4) από τον ιδιωτικό εκπαιδευτικό πάροχο GRAFTS HELLAS. Κατά την εκπόνηση της πτυχιακής μου ασχολήθηκα με τη διατροφική υποστήριξη για αθλητές με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1. Στόχος μου είναι να συνεχίσω τις σπουδές μου σε μεταπτυχιακό επίπεδο και ταυτόχρονα να παρακολουθήσω μαθήματα για τη λήψη ενός δεύτερου πτυχίου από το τμήμα φυσικής αγωγής και αθλητισμού. Έτσι, λαμβάνοντας όσες περισσότερες γνώσεις μπορώ θα είναι χαρά μου να υποστηρίζω ανθρώπους που επιθυμούν ένα υγιές σώμα και κατ’επέκταση μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Απασχόληση

Στα πλαίσια της πρακτικής μου άσκησης, είχα την ευκαιρία να εργάζομαι στο διαιτολογικό γραφείο του κύριου Παρασκευά Παπαχρήστου και να έρχομαι σε επαφή με πληθώρα περιστατικών που αποζητούν ένα πιο υγιές σώμα. Επιπλέον, με μεγάλη μου χαρά αποτελώ μέλος της επιστημονικής ομάδας του medNutrition, του 1ου διατροφικού portal σε Ελλάδα και Κύπρο.

Κατάρτιση

Θεωρώ πολύ σημαντικό να ενημερώνομαι συνεχώς για τις τελευταίες εξελίξεις στην επιστήμη της διατροφής και να εκμεταλλεύομαι την κάθε ευκαιρία για επιπλέον γνώση. Για αυτό, κατά τη διάρκεια των σπουδών μου υπήρξα φοιτητής στο University of Life Sciences στο Lublin για ένα εξάμηνο μέσω του πρoγράμματος Erasmus + ενώ, πλέον προσπαθώ να παρακολουθώ συχνά διάφορα σεμινάρια και συνέδρια που αφορούν τη διατροφή.

Ενδιαφέροντα

Αγαπώ τη γυμναστική , τα ταξίδια και τα βιβλία. Έτσι, στον ελεύθερο χρόνο μου, εάν δε με βρείτε σε κάποιο γυμναστήριο, θα με βρείτε να διαβάζω ένα βιβλίο ή να περνώ χρόνο με την οικογένεια, τους φίλους και τον αγαπημένο μου σκύλο.

Στοιχεία Επικοινωνίας