PORTAL
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ
E-SHOP
INFO
Menu:
Αρχική
Επιστήμη
— Επιστημονικά Νέα
— Συνέδρια
— Ομιλίες
Επάγγελμα
— Εργασία
— Νομοθεσία
— Academy
—— Webinar Video
Εργαλεία
— Download Page για το διαιτολόγο
Blog
Επικαιρότητα
— e-Βιβλιοθήκη
—— Download Page για το διαιτολόγο
— Συνεντεύξεις
— Δελτία Τύπου
— Διαγωνισμοί
— Live Streaming
Τα πάντα για τον επαγγελματία διαιτολόγο
PORTAL
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ
E-SHOP
INFO
Αρχική
Επιστήμη
Επιστημονικά Νέα
Συνέδρια
Ομιλίες
Επάγγελμα
Εργασία
Νομοθεσία
Academy
Εργαλεία
Blog
Επικαιρότητα
e-Βιβλιοθήκη
Συνεντεύξεις
Δελτία Τύπου
Διαγωνισμοί
Live Streaming
Επιστήμη
Επιστημονικά Νέα
Προβολή
Αυτοάνοσα νοσήματα: τα σημεία του μεταβολισμού που μαρτυρούν την μελλοντική παρουσία τους
29 Δεκεμβρίου 2022
της Μαρκέλλας Συμεοπούλου
10143 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
Μπορεί ο Καφές να βοηθήσει στην Απώλεια Βάρους;
21 Δεκεμβρίου 2022
της Ζωής Κονιδάρη
7131 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος και Διατροφή: ποια θρεπτικά στοιχεία μπορούν να βοηθήσουν τον ασθενή
16 Δεκεμβρίου 2022
της Μαρκέλλας Συμεοπούλου
10278 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
Υπηρεσίες κατ' οίκον διανομής σούπερ μάρκετ: Μπορούν να βελτιώσουν τη διατροφική ποικιλία σε ηλικιωμένους που μένουν μακριά από αυτά;
12 Δεκεμβρίου 2022
της Χριστίνας Λαμπρινού
5526 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Σνακ με αμύγδαλα για καλύτερη ενδοθηλιακή λειτουργία και μείωση LDL χοληστερόλης
12 Δεκεμβρίου 2022
του Γεώργιου Σαλταούρα
9414 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
Επηρεάζει το κεφίρ τη μικροχλωρίδα και τα συμπτώματα των ασθενών με ΙΦΝΕ;
09 Δεκεμβρίου 2022
της Μαρίας Κοντοέ
30189 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Η επίδραση της D-σερίνης στη ρύθμιση της διατροφικής συμπεριφοράς
07 Δεκεμβρίου 2022
της Ζωής Κονιδάρη
10599 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
Διαλειμματική νηστεία και για τον ασθενή με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου ΙΙ;
29 Νοεμβρίου 2022
της Μαρκέλλας Συμεοπούλου
25743 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Το στίγμα της Παχυσαρκίας: Πώς επηρεάζει τους πελάτες μας;
28 Νοεμβρίου 2022
του Γεώργιου Σαλταούρα
10047 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
Πώς σχετίζονται τα ζυμωμένα γαλακτοκομικά προϊόντα με τον καρδιαγγειακό κίνδυνο;
24 Νοεμβρίου 2022
της Μαρίας Κοντοέ
8655 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
21
22
23
24
25
26
27
Προβολή
Προβολή
×