845
ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
dimitris athanasiadis diaitologos diatrofologos

Δημήτρης Αθανασιάδης

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, M.Sc.

Σπουδές

Φοίτησα στο τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Μετά το πέρας των σπουδών μου, πραγματοποίησα έναρξη ως ελεύθερος επαγγελματίας (2011). Υστερα απο 4 χρόνια περίπου εργασίας και εμπειρίας στο χώρο της διατροφής και διαιτολογίας, ξεκίνησα μεταπτυχιακές σπουδές στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο .

Απασχόληση

Μετά πραγματοποιήση της πρακτικής μου άσκησης στην έδρα του Mednutrition στο Παγκράτι, ξεκίνησα να παρακολουθώ περιστατικά με στόχο την απώλεια βάρους, την αθλητική απόδοση, την αλλαγή της σύστασης σώματος και την βελτίωση της διατροφικής συμπεριφοράς. Στο ανάλογο portal αναρτώ αρθρογράφηση, podcast και slideshow με στόχο την ενημερώση πάνω στον τομέα της διατροφικής συμπεριφοράς.

Από το 2012 ως τωρα εχω δύο επιπλέον επιτυχημένες συνεργασίες ως διαιτολόγος με την Oriflame και με την Μάντυ Περσάκη (PBM). Στην Oriflame Sweden παρέχω τις διαιτολογικές μου υπηρεσίες ατομικά αλλά και σε γκρούπ με στόχο την απώλεια βάρους και την βελτίωση των διατροφικών συνηθειών. Με την Μάντυ Περσάκη έχουμε νόμιμη συνεργασία και παρακολουθώ περιστατικά στο studio pilates που διατηρεί.

Ο στόχος μου είναι να δώσω τις απαραίτητες βάσεις και καθοδήγηση ώστε να επιτευχθεί μακροπρόθεσμη αλλαγή στην διατροφική συμπεριφορά και στην ποιότητα του τρόπου ζωής.

Κατάρτιση

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσης έχω ολοκληρώσει το προγράμμα ψυχολογικής προσέγγισης της “Δεξιότητες επικοινωνίας και συμβουλευτικής για διαιτολόγους” που διοργανώνει το Κέντρο Ψυχολογικών Εφαρμογών (ΚΕΨΕΦ). Το παραπάνω πρόγραμμα με βοήθησε να βελτιώσω την επικοινωνία μου με τους πελάτες, κατανοώντας τους ακόμα περισσότερο.

Έχω παρακολουθήσει τα σεμινάρια Master Practitioner στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία που διοργανώνει το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών υπό την ομπρέλα του National Center of Eating Disorders της Μ. Βρετανίας. Η παραπάνω εκπαίδευση μου έδωσε νέες οπτικές γωνίες αντιμετώπισης, για περισταστικά βουλίμιας, ανορεξίας και γενικά διατροφικών διαταραχών.

Απο το 2006 συνεχίζω να παρακολουθώ σεμινάρια και ημερίδες πάνω στον τομέα της διατροφής, του αθλητισμού και της ψυχολογίας με στόχο την επαφή με τις νέες εξελίξεις της κάθε επιστήμης αντιστοίχως.

Eνδιαφέροντα

Δηλώνω λάτρης του αθλητισμού καθώς είναι μέρος της καθημερινότητας μου, παρέχοντας μου την απαραίτητη ενέργεια και διάθεση για να είμαι παραγωγικός και δημιουργικός. Παίρνω μέρος κάθε χρόνο στον αγώνα Δρόμου 10χλμ του Κλασσικού Μαραθώνιου με στόχο την καλύτερη επίδοση. Τα ταξίδια, μου είναι πολύ απαραίτητα καθώς ανακαλύπτω νέες κουλτούρες και ανανεώνουν την ψυχή και το πνεύμα μου.

Στοιχεία Επικοινωνίας

2130243302
6945048287