ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
alkistis vitali diaitologos

Άλκηστις Βιτάλη

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
7305 Προβολές

Σπουδές

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Φοιτώ στο Τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο οποίο βρίσκομαι στο τελευταίο εξάμηνο των σπουδών μου.

Για την εκπόνηση της πρακτικής μου άσκησης απασχολούμαι στο γραφείο του κυρίου Παπαχρήστου Πάρη στο Παγκράτι.

Κατάρτιση

Με ενδιαφέρει το κομμάτι της υγείας και της αντιμετώπισης νοσημάτων με τη βοήθεια της διατροφής και έχω παρακολουθήσει μία σειρά από σεμινάρια, Webinars και συνέδρια με χαρακτηριστικά:

  • Webinar με θέμα: Ειδικές Δίαιτες για τη Θεραπεία της Νόσου Crohn και της Ελκώδους Κολίτιδας, Life Academy
  • Webinar με θέμα: Assessing Newborn size by Anthropometry,  Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
  • 8ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Παχυσαρκίας 


Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου συμμετείχα ως ομιλήτρια σε Επιστημονική Φοιτητική Διημερίδα με τίτλο «Διατροφή σε Υγεία και Νοσήματα» που διοργάνωσε το Τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας, της Σχολής Υγείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Επίσης συμμετείχα στο πλαίσιο της πρακτικής μου άσκησης σε διατροφική εκπαίδευση σε μαθητές γυμνασίου στην Καλαμάτα.

Ενδιαφέροντα

Έχω ασχοληθεί προεπαγγελματικά με το χορό στο φυτώριο της Κρατικής Σχολής Ορχηστρικής Τέχνης και πλέον κάνω συστηματικά πιλάτες και αερόβια γυμναστική. Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με τη ζαχαροπλαστική και απολαμβάνω ιδιαίτερα το θέατρο, τα ταξίδια και τις βόλτες στο κέντρο της Αθήνας.

Στοιχεία Επικοινωνίας