ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Asimenia Kousoula diaitologos

Ασημένια Κούσουλα-Μακρή

Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος,
28296 Προβολές
Διαιτολογικό Γραφείο
Ασημένια Κούσουλα-Μακρή
Χριστοδούλου 16, Βοιωτια, 32131

Σπουδές

Σπούδασα στο τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου της Αθήνας (2001-2005).

Απασχόληση

Διατηρώ από το Σεπτέμβριο του 2005 διαιτολογικό γραφείο στην πόλη καταγωγής μου τη Λιβαδειά Βοιωτίας, όπου παρέχω υπηρεσίες Διαιτολογίας τόσο δια ζώσης όσο και εξ αποστάσεως. Τα τελευταία 18 χρόνια έρχομαι καθημερινά σε επαφή με περιστατικά που χρήζουν διατροφικής φροντίδας, είτε πρόκειται για κλινικά περιστατικά, είτε για συμβουλευτική διατροφή, είτε για αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών αλλά και για τη ρύθμιση του σωματικού βάρους. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται πάντα στην τροποποίηση της διαιτητικής συμπεριφοράς των διαιτώμενων και στην υιοθέτηση ενός πιο ισορροπημένου τρόπου διατροφής μέσω της αλλαγής των διατροφικών επιλογών-συνηθειών τους. Το τελευταίο έτος είμαι επίσημος συνεργάτης της εταιρείας Genosophy μέσω της οποίας παρέχουμε στο γραφείο μου τη δυνατότητα test διατροφογενετικού ελέγχου μέσω του DNA.

Δράσεις

Η αγάπη μου και η αφοσίωσή μου στο χώρο της Διατροφής και της Διαιτολογίας με οδήγησε στο να κάνω διάφορες ενημερωτικές δράσεις για το κοινό όπως ομιλίες με θέματα Διατροφής σε σχολεία του Νομού Βοιωτίας Α΄ Βαθμιας και Β’ Βάθμιας εκπαίδευσης, ομιλίες σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης μου αλλά και άλλων νομών αλλά και συγγραφή επιστημονικών άρθρων διατροφής σε περιοδικά και εφημερίδες πανελλαδικής εμβέλειας. Έχω επίσης συμμετάσχει σε τηλεοπτικές εκπομπές στη ΝΕΤ αλλά και στο STAR Κεντρικής Ελλάδας και έχω βοηθήσει στην συγγραφή του βιβλίου «Το ημερολόγιο ενός πατέρα» του συγγραφέα Κωνσταντίνου Στοφόρου. Υπήρξα επιμορφώτρια, ομιλήτρια και συντονίστρια της έκθεσης- εργαστηρίων του Forum des Sciences με θέμα «Τα ανθρακούχα ποτά» αλλά και εισηγήτρια στην 2η ημερίδα της επιστημονικής ομάδας «Διατροφή» με θέμα «Νευρική ανορεξία. Η αρχική παρέμβαση του διαιτολόγου».

Ενδιαφέροντα

Επειδή η επιστήμη της Διατροφής είναι συνεχώς εξελισσόμενη και με ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης προσπαθώ διαρκώς να ενημερώνομαι και να συμμετέχω σε ημερίδες και συνέδρια προκειμένου να ενημερώνομαι διαρκώς με τα εκάστοτε νέα δεδομένα. Είμαι μητέρα τριών παιδιών και αγαπώ να αφιερώνω όσο το δυνατόν περισσότερο ποιοτικό χρόνο σε εκείνα και τον σύζυγό μου προσπαθώντας να πετύχω ένα work-life balance. Λατρεύω τα ταξίδια στο εξωτερικό, μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω και είμαι λάτρης της μεγάλης οθόνης.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Χριστοδούλου 16, Βοιωτία, 32131
2261088077
Διαιτολογικό Γραφείο
Ασημένια Κούσουλα-Μακρή
Χριστοδούλου 16, Βοιωτια, 32131
2261088077
Λίγα λόγια για το γραφείο