ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
giorgos aggelopoulos mhxanikos hlektronikwn ypologistwn pc repair

Γιώργος Αγγελόπουλος

IT Expert στην εταιρία PC Repair

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σπούδασε στο Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Πειραιά και διευθύνει το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της εταιρίας PC Repair.

Σπουδές

Σπούδασα στο Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Πειραιά και παράλληλα με τις σπουδές μου εργαζόμουν ως Τεχνικός H/Y, υποστηρίζοντας τόσο μεμονωμένους χρήστες όσο και εταιρίες.

Η επαγγελματική μου εμπειρία, σε συνδυασμό με τις γνώσεις που απέκτησα από τις πτυχιακές μου σπουδές στη συντήρηση και λειτουργική διαχείριση δικτύων υπολογιστών και δικτυακών υπηρεσιών και στη σχεδίαση, κατασκευή και υποστήριξη ολοκληρωμένων συστημάτων, οδήγησαν στη σύσταση και ανάπτυξη της εταιρίας PC Repair.

Απασχόληση

Βρίσκομαι καθημερινά στα γραφεία της εταιρίας PC Repair παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες και επιλύοντας κάθε είδους πρόβλημα που σχετίζεται με τους Η/Υ, τα δίκτυα και τα πληροφοριακά συστήματα όπως:

  • επισκευή / επιδιόρθωση / αναβάθμιση υπολογιστών
  • ασφάλεια συστημάτων (back-up, antivirus)
  • δικτύωση (εγκατάσταση δικτύων και δομημένης καλωδίωσης)
  • εγκατάσταση ή παραμετροποίηση server

Κατάρτιση

Στο πλαίσιο της γενικότερης θεώρησής μου για συνεχιζόμενη εκπαίδευση και κατάρτιση έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων στους τομείς της πληροφορικής, των δικτύων και της διαχείρισης ιστοσελίδων και έχω πιστοποιηθεί από την Microsoft ως Systems Administrator (MCSA - Microsoft Certified Systems Administrator – Windows Server 2003, MS Exchange 2007) και από την Google ως Adwords Certified Professional.

Ενδιαφέροντα

Παρά το απαιτητικό καθημερινό μου πρόγραμμα φροντίζω να διατηρώ την ένταση κάθε στιγμή και κάθε ημέρα. Και συνδυάζοντας την αγάπη μου για τις μηχανές με την ανάγκη για εξερεύνηση και ταξίδια, βρίσκομαι συχνά εκτός Αθηνών, στα πιο απίθανα μέρη.