841
ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
sofia smyrni dikigoros

Σοφία Σμυρνή

Δικηγόρος

Σπουδές

Σπούδασα στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, συμμετείχα και στο πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών ERASMUS SOCRATES, παρακολουθώντας και δίνοντας εξετάσεις σε νομικά μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Leibniz στο Αννόβερο της Γερμανίας.

Απασχόληση

Στον επαγγελματικό χώρο, αρχικώς απασχολήθηκα στην ανώνυμη εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ως φοιτήτρια και ως ασκούμενη δικηγόρος. Στη συνέχεια εργάστηκα ως δικηγόρος στην Αθήνα και πλέον δραστηριοποιούμαι και στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. Επιπλέον ασχολούμαι και με μεταφράσεις διαφόρων εγγράφων από και προς την Αγγλική, την Γερμανική και την Ισπανική γλώσσα.

Κατάρτιση

Μέχρι σήμερα, έχω ασχοληθεί κυρίως με τους κλάδους του Αστικού, του Διοικητικού και του Ποινικού Δικαίου. Η Νομική είναι μια ζωντανή επιστήμη, το αντικείμενο της οποίας διαρκώς εξελίσσεται. Γι' αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η διαρκής μελέτη και ενημέρωση. Επιπλέον, θεωρώ το διαδίκτυο ως το σημαντικότερο εργαλείο για την εργασία μου, το οποίο διευρύνει τους ορίζοντες της γνώσης.

Ενδιαφέροντα

Κατα τον ελεύθερό μου χρόνο, μου αρέσει να διαβάζω βιβλία, να μαγειρεύω, να μαθαίνω ξένες γλώσσες και να ταξιδεύω, γνωρίζοντας άλλους πολιτισμούς. Επίσης χορεύω ελληνικούς παραδοσιακούς, λάτιν και ευρωπαϊκούς χορούς.