Δελτία Τύπου

Tο 1ο παγκοσμίως NLP Wellbeing Coach στην Ελλάδα

31 Ιουλίου 2018
7263 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Tο 1ο παγκοσμίως NLP Wellbeing Coach στην Ελλάδα

Photo source: www.bigstockphoto.com

Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η πραγματοποίηση του NLP Wellbeing Diploma του εκπαιδευτικού οργανισμού Dynamic Equilibrium System, έρχεται το NLP Wellbeing Coach Certification, παγκόσμια τριπλά πιστοποιημένο από τον διεθνή φορέα INLPTA (International NLP Trainers Association).

Λίγα λόγια για το NLP Wellbeing Diploma

H κλινική διαιτολόγος- διατροφολόγος και NLP Wellbeing Expert κα. Βάσια Μανίκα, μιλάει για την πρωτοφανή επιτυχία του NLP Wellbeing Diploma και τα… νέα από τη διεθνή κοινότητα των NLP Trainers:

«Η συστηματική δουλειά και το πάθος πάντα ανταμείβουν! Τα εκπληκτικά σχόλια των επιστημόνων Διαιτολόγων που παρακολούθησαν το πρόγραμμα NLP Wellbeing Diploma τον Μάρτιο- Απρίλιο 2018, η εξαιρετική συνεργασία και το άψογο marketing αποτέλεσμα του στρατηγικού μας συνεργάτη mednutrition και το δικό μας πάθος για το NLP Wellbeing, τόσο σε επίπεδο εκπαίδευσης επαγγελματιών υγείας (NLP Wellbeing Diploma) όσο και σε αποτελέσματα εφαρμογής σε εταιρικά περιβάλλοντα (Corporate NLP Wellbeing Interventions) απέδωσε και δημιουργήσαμε σοβαρή αίσθηση στο παγκόσμιο γίγνεσθαι του NLP. Οι ηγέτες στον τομέα αυτόν μας παρατηρούν προσεκτικά και ζητούν τη συνεργασία μας σε διεθνή προγράμματα διοργάνωσης και παρέμβασης σε συγκεκριμένα κοινά. Είμαστε ήδη σε συζητήσεις για συνεργασίες με διεθνή πανεπιστήμια που ενδιαφέρονται ερευνητικά για τα αποτελέσματα της NLP Wellbeing παρέμβασης με διάφορα πρωτόκολλα (πχ. Δημόσια υγεία, υπέρβαροι, ιατρικά θέματα, εταιρικό περιβάλλον κα).»

Τι είναι το NLP Wellbeing Coach Certification;

Οι 6 μέρες του NLP Wellbeing Diploma ήταν αρκετές για να πάρει ένας επιστήμονας υγείας μια πρώτη γεύση για το NLP και πώς μπορεί να ενισχύσει την επαγγελματική του δραστηριότητα. Τώρα, πλέον, με όλη αυτή τη δημοσιότητα και τη διεθνή κοινότητα να πιέζει να βγουν και άλλοι επαγγελματίες υγείας με τις δεξιότητες του NLP, χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω. Επομένως, από τον Ιανουάριο 2019 ο εκπαιδευτικός οργανισμός Dynamic Equilibrium System ltd παρουσιάζει το NLP Wellbeing Coach Certification, ένα 14ήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ολοκληρωμένης παρέμβασης βασισμένο στις τεχνικές και τη φιλοσοφία του NLP μαζί με το απαραίτητο δομικό πλαίσιο του Wellbeing Coaching. Φυσικά, και αυτό είναι ένα εκπαιδευτικό που παρέχει διεθνώς πιστοποίηση, και μάλιστα τριπλή, από τον παγκόσμιο φορέα της INLPTA.

Υπενθυμίζουμε ότι το NLP Wellbeing Diploma πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον κ. Νίκο Φραγκιά, Interventionist, Ψυχοθεραπευτή, Master Coach, NLP Trainer και ιδρυτή του εκπαιδευτικού οργανισμού Dynamic Equilibrium System ltd. και την κα. Βάσια Μανίκα.