ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
dimitris krinakis kathighths fysikhs agwghs

Δημήτρης Κρινάκης

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
26958 Προβολές

Σπουδές-κατάρτιση

Σπούδασα στη Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από το οποίο αποφοίτησα με γνωστικό αντικείμενο την Καλαθοσφαίριση.

Κατάρτιση

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου παρακολούθησα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα, για να εξειδικευτώ στην προσωπική προπόνηση και στον σχεδιασμό και εφαρμογή στοχευμένων προγραμμάτων εκγύμνασης και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης. Σε αυτά εφαρμόζω πρακτικές συμβατικής γυμναστικής, λειτουργικής προπόνησης και ορθοσωμίας.

Απασχόληση

Από τον Απρίλιο του 2019 πραγματοποίησα το όνειρό μου και δημιούργησα έναν χώρο προσωπικής προπόνησης στη Θεσσαλονίκη, το RESTART TRAINING STUDIO, με απώτερο σκοπό την προσωπική βελτίωση και την επίτευξη των στόχων του καθενός από τα μέλη μας σε ένα ζεστό, οργανωμένο και υποστηρικτικό περιβάλλον.

Αρθρογραφώ στο medNutrition παρέχοντας συμβουλές σε θέματα άθλησης και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης.

Στο παρελθόν έχω εργαστεί στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής, σε αθλητικούς συλλόγους, γυμναστήρια και σε fitness studios.

Ενδιαφέροντα

Ασχολούμαι με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ενώ υπήρξα αθλητής του καράτε, της καλαθοσφαίρισης και του στίβου με πολλές διακρίσεις. Μου αρέσουν οι εκδρομές, η ποδηλασία, μέσα από την οποία εξερευνώ νέα τοπία, όπως και η φωτογραφία, που μου δίνει τη δυνατότητα να αποτυπώσω σε εικόνες τις στιγμές της καθημερινότητας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης
2394033321
6945943635