ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
dimitris krinakis kathighths fysikhs agwghs

Δημήτρης Κρινάκης

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

Σπουδές

Σπούδασα στη Γυμναστική Ακαδημία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από την οποία αποφοίτησα με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση.

Κατάρτιση

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου παρακολούθησα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα, για να εξειδικευτώ στην προσωπική προπόνηση και στον σχεδιασμό και εφαρμογή στοχευμένων προγραμμάτων εκγύμνασης και διατροφής. Σε αυτά εφαρμόζω πρακτικές συμβατικής γυμναστικής, pilates, gymstick, λειτουργικής προπόνησης-functional training.

Απασχόληση

Εργάζομαι στο Personal Studio Fitness Together ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής ερχόμενος καθημερινά σε επαφή με πολύ κόσμο. Παράλληλα αρθρογραφώ στο medNutrition παρέχοντας συμβουλές σε θέματα άθλησης και διατροφής, όπως επίσης και στο blog athlisi.wordpress.com, του οποίου είμαι υπεύθυνος.

Στο παρελθόν έχω εργαστεί στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής, σε αθλητικούς συλλόγους, γυμναστήρια και σε fitness studios, ενώ ασχολούμαι συστηματικά με το personal training κατ' οίκον.

Ενδιαφέροντα

Ασχολούμαι με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ενώ υπήρξα αθλητής του καράτε, της καλαθοσφαίρισης και του στίβου με πολλές διακρίσεις. Μου αρέσουν οι εκδρομές, η ποδηλασία μέσα από την οποία εξερευνώ νέα τοπία, όπως και η φωτογραφία που μου δίνει την δυνατότητα να αποτυπώσω σε εικόνες τις στιγμές της καθημερινότητας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης
2394033321
6945943635