ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
pasxalis kexlimparis kathighths fysikhs agwghs

Πασχάλης Κεχλιμπάρης

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Α.Π.Θ.

Σπουδές

Σπούδασα στη Γυμναστική Ακαδημία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Τ.Ε.Φ.Α.Α.),από την οποία αποφοίτησα με κύρια ειδικότητα την πετοσφαίριση και δευτερεύσα ειδικότητα το baseball.

Κατάρτιση

Αποφοίτησα με επιτυχία από την ιδιωτική σχολή F.A.C.E από την οποία εκπαιδεύτικα πάνω στο personal training,στα ομαδικά προγράμματα και στην αποκατάσταση τραυματισμών.Επίσης έχω λάβει την επίσημη πιστοποίηση από την POWER PLATE ACADEMY καθώς και τον τίτλο του PROFESSΙONAL EQUIPMENT PILATES TRAINER από την GR.A.F.T.S.

Απασχόληση

Εργάζομαι τα τελευταία χρόνια ως personal training κατ'οίκον αλλά και σε γυμναστήρια, ενώ είμαι υπεύθυνος στο The Gym Fitness Center στο οποίο παρέχω ατομικά και ομαδικά μαθήματα. Τέλος είμαι ιδιοκτήτης του FIT.O'CLOCK το οποίο είναι ένα personal studio που εξειδικεύεται στο functional training, στο personal training, στο reformer pilates, στο body tech miha και στην αποκατάσταση τραυματισμών.

Ενδιαφέροντα

Ασχολούμαι με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ενώ υπήρξα αθλήτης του badminton με συμμετοχή στην εθνική ομάδα και πολλές διακρίσεις τόσο σε πανελλήνιο, όσο και σε διεθνές επίπεδο. Μου αρέσουν οι εκδρομές και τα ταξίδια και ότι άλλο έχει σχέση με παρέα και φίλους.