ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
athanasios douligeris episthmon fysikhs agwghs

Γεώργιος Γλούμης

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής - Personal trainer

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας. To 2008 αποφοίτησε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η ειδικότητα που ακολούθησε ήταν :"Ευρωστία και Υγεία" ενώ η πτυχιακή του εργασία ήταν: "H επίδραση της διατροφής σην προπόνηση δύναμης".

Η αγάπη και το ενδιαφέρον του για την άσκηση και υγεία τον οδήγησε στην απόκτηση του μεταπτυχιακού διπλώματος (2013) με θέμα: "Βιολογία της Άσκησης". Η ειδικότητα του ήταν στην Αθλητική Φυσικοθεραπέια ενώ η διατριβή του είχε ώς θέμα: "H επίδραση της προπόνηση ισχύος στην μορφολογία του μυϊκού ιστού". Επίσης, κατά την περίοδο 2012-2013 ήταν επιστημονικός συνεργάτης στο τμήμα του κλασικού αθλητισμού στο τομέα των ρίψεων. Τέλος, κατά την εκπαιδευτική του πορεία παρακολούθησε διάφορα σεμινάρια και συνέδρια αποκάταστασης μυοσκελετικών τραυματισμών, παθήσεις και άσκηση και καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης.

Από το 2008 εργάζεται ως personal trainer και group intructor. Από τον Απρίλιο του 2013 εργάζεται στο Holmes Place Γλυφάδας και στο Power House (Ν. Πετρουλάκη).

Ο Γιώργος από νεαρή ηλικία ασχολείται με τον αθλητισμό εφόσον ήταν παίκτης σε ποδοσφαιρική ομάδα ενώ αργότερα ασχολήθηκε με την άρση βαρών και τις πολεμικές τέχνες.

Στοιχεία Επικοινωνίας

6946421580