ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
panagiotis kleiasios diaitologos diatrofologos

Παναγιώτης Κλειάσιος

Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, M.Sc.
6165 Προβολές

Σπουδές

Αποφοίτησα από το 2ο Λύκειο Άργους το 2005 με γενικό βαθμό απολυτηρίου 19,5/20 Σπούδασα στο τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου και αποφοίτησα τον Ιούλιο του 2009 με βαθμό 8,0. Είμαι πτυχιούχος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Εφαρμοσμένη Διαιτολογία-Διατροφή” του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση “Διατροφή και Άσκηση” από τον Απρίλιο του 2012 με βαθμό «Άριστα - 9,8/10». Έχω λάβει αριστείο επίδοσης α’ εξαμήνου (9,5/10) & β’ εξαμήνου (10/10) Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εφαρμοσμένη Διαιτολογία – Διατροφή», κατεύθυνση «Διατροφή και Άσκηση», του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής, Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπηρέτησα και ολοκλήρωσα τη στρατιωτική μου θητεία τον Ιούλιο του 2010.

Aπασχόληση

Διετέλεσα εκπαιδευτικός στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ και στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ από το Φεβρουάριο του 2012 έως και τον Ιούλιο του 2015. Επιπλέον διατέλεσα υπεύθυνος Κλινικός-Αθλητικός Διαιτολόγος στο <<AIR POWER FITNESS CLUB>> στα δύο υποκαταστήματα στο Κολωνάκι και στο Ψυχικό από τον Σεπτέμβριο του 2012 έως τον Σεπτέμβριο του 2014. Επιπρόσθετα, ήμουν επιστημονικός συνεργάτης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών από το 2011 έως το 2014, διάστημα κατά το οποίο συμμετείχα σε πολλά ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα. Ήμουν επί 5 συναπτά έτη υπεύθυνος Διαιτολόγος-Διατροφολόγος στα "DNA Πατησίων" και "DR PRINOY ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ".

Επιπλέον είμαι συνεργάτης Διαιτολόγος-Διατροφολόγος του κέντρου φυσικοθεραπείας "Medzen Physiotherapy" καθώς και του κέντρου άθλησης "Fit Corner Studio" στον Ωροπό.

Διατηρώ το προσωπικό μου κέντρο Διαιτολογίας και Μεταβολισμού (<<ΝutriEdition>>) στην Αθήνα, Μιχαλακοπούλου 56.

Είμαι συνεργάτης της εξειδικευμένης για άντρες Κλινικής (<<Μen Clinic>>) στον Χολαργό, καθώς και του πολυχώρου άσκησης και ομορφιάς <<POINT OF YOU>> στον Βύρωνα.

Είμαι βασικός εισηγητής του σεμιναρίου "Ειδικός Αθλητικής Διατροφής" υπό την Αιγίδα της Διεθνούς Κοινότητας Αθλητικής Διατροφής των ΗΠΑ (ISSN). Επιπλέον είναι μέλος της επιστημονικής ομάδας «Mednutrition» (1ο portal διατροφής σε Ελλάδα και Κύπρο), του ΠΣΔΔ (Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων Διατροφολόγων) και της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης.

Κατάρτιση

Έκανα Πρακτική Άσκηση σε 7 νοσοκομεία/κλινικές της Αττικής, όπως:

  • Παίδων Αγ. Σοφία- Παιδιατρική
  • Αττικόν- Ογκολογική και Γαστρεντερολογική
  • Γ. Γεννηματάς- Νεφρολογική
  • Αγία Όλγα- Μονάδα Εντατικής Θεραπείας
  • ΚΑΤ- Καρδιολογική
  • Έλενα Βενιζέλου- Κύηση και Θηλασμός
  • Ιασώ- Λειτουργία αυτόνομης διαιτολογικής μονάδας

Γνωρίζω δύο γλώσσες Αγγλικά - Γερμανικά και συμμετέχω στα περισσότερα συνέδρια και ημερίδες από το 2009 στο χώρο της Διατροφής καθώς και ανακοινώσεις μου έχουν παρουσιαστεί σε συνέδρια.

Είμαι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης και παρακολουθώ τα περισσότερα επιμορφωτικά σεμινάρια της

Είμαι βασικός εισηγητής του σεμιναρίου "Ειδικός Αθλητικής Διατροφής" υπό την Αιγίδα της Διεθνούς Κοινότητας Αθλητικής Διατροφής των ΗΠΑ (ISSN).

Αναλαμβάνω τη διατροφική παρακολούθηση υγιών ατόμων, ατόμων με διάφορες παθήσεις (π.χ. καρδιαγγειακά, διαβήτης, νεφροπάθειες, γαστρεντερικά), εγκύων, παιδιών καθώς και αθλητών ή ασκούμενων που θέλουν να μεγιστοποιήσουν την απόδοσή τους ή να βελτιώσουν τη σύσταση του σώματός τους.

Eνδιαφέροντα

Μου αρέσει να ταξιδεύω, να διαβάζω διάφορα βιβλία και να παρακολουθώ ταινίες. Μου αρέσει επίσης να πειραματίζομαι με τις γεύσεις και να μαγειρεύω καθώς πιστεύω ότι ένα απολαυστικό πιάτο μπορεί να είναι πολύ θρεπτικό και υγιεινό. Επιδιώκω να γυμνάζομαι τακτικά στο γυμναστήριο, να κάνω διάδορους περιπάτους και είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου και της καλαθοσφαίρησης.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μιχαλακοπούλου 56, 115 28, Αθήνα
2130442368
6976452830
Διαιτολογικό Γραφείο
Παναγιώτης Κλειάσιος
Μιχαλακοπούλου 56, Αθήνα, 11528
2130442368
Λίγα λόγια για το γραφείο