ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
thwdora katsarou diaitologos

Θεοδώρα Κατσαρού

Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.
26262 Προβολές

Σπουδές

Αποφοίτησα το 2012 από το Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του ΑΤΕΙ Κρήτης, πραγματοποιώντας την πρακτική μου άσκηση το 2011 στο ΑΤΕΙ Κρήτης με καθήκοντα όπως, λιπομετρήσεις με BIS, σωματομετρήσεις, καταγραφή διατροφικών συνηθειών χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα Diet Speak. Μετά το πέρας της πρακτικής άσκησης, συνέχισα να απασχολούμαι στο Εργαστήριο Διαιτολογίας για 1 χρόνο, ως αμοιβόμενη φοιτήτρια, δημιουργώντας εβδομαδιαία διαιτολόγια για νοσηλευόμενους ηλικιωμένους νεφροπαθείς.

Πέρα από τον κλάδο της Διαιτολογίας είμαι απόφοιτη του ΔΙΕΚ Σητείας της ειδικότητας ''Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ''.

Απασχόληση

Οι διαιτολογικές υπηρεσίες που παρέχονται στο γραφείο έχουν ως στόχο την καλύτερη ενημέρωση, την αλλαγή της διατροφικής συμπεριφοράς μέσω εξατομικευμένων προγραμμάτων διατροφής με σκοπό την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και διατροφής.

Κατάρτιση

Έχω παρακολουθήσει το 9ο και 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής και Διαιτολογίας και το Macedonia Congress on Nutrition and Dietetics. Επίσης, έχω παρακολουθήσει την Ημερίδα με θέμα ''Παιδική Παχυσαρκία Χθες- Δυνατότητες και τρόποι αντιμετώπισης Σήμερα'' που πραγματοποιήθηκε στην Σητεία τον Ιούνιο του 2014.

Eνδιαφέροντα

Η μουσική είναι αυτή που με ταξιδεύει τις περισσότερες ώρες της ημέρας και με συνοδεύει στα περισσότερα ενδιαφέροντά μου. Στον ελεύθερο χρόνο διαβάζω λογοτεχνικά βιβλία, αλλά και βιβλία που αφορούν τον τομέα της Διαιτολογίας. Επιπλέον, επειδή ο κάθε άνθρωπος πρέπει να γνωρίζει την παράδοση του τόπου του, παρακολουθώ τοπικούς παραδοσιακούς χορούς.

Διαιτολογικό Γραφείο
Θεοδώρα Κατσαρού
Δημοκρίτου 10, Σητεία
6979128910
Λίγα λόγια για το γραφείο

H Θεοδώρα Κατσαρού είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, και εργάζεται στο διαιτολογικό γραφείο το οποίο διατηρεί από το 2013 επί της οδού Δημοκρίτου 10 στη Σητεία.